22.4 C
Lloret de Mar
Els Amics de les Arts (Itaca Cultura i Acció)

Els Amics de les Arts, amb entrades esgotades de fa dies, aterren al Festival Som de Mar

La banda actuarà aquesta nit, a les 22 hores, als Jardins de Santa Clotilde, per presentar el seu últim disc, 'El senyal que esperaves'.

Els Amics de les Arts (Itaca Cultura i Acció)

Darreres Notícies

Aquesta nit arriba un dels plats forts del Festival Som de Mar. Els Amics de les Arts tornen a Lloret per presentar el seu nou treball, El Senyal Que Esperaves, amb un nou directe molt més potent, però amb fidelitat a l’estil que han mostrat al llarg de la seva trajectòria.

El concert té totes les localitats venudes i és que la banda catalana, formada per Joan Enric Barceló, Daniel Alegret i Ferran Piqué, segueix omplint els concerts de la seva gira d’estiu. Aquesta nit, a Lloret, oferiran un repertori amb les cançons del nou disc, però no hi faltaran altres hits com Jean Luc, Ja no ens passa o Louisiana o els camps de cotó.

L’actuació d’Els Amics de les Arts és aquesta nit, a partir de les deu, als Jardins de Santa Clotilde. Serà la vuitena jornada del Festival Som de Mar, que encara la seva recta final. Després d’aquesta nit, ja només quedaran dos concerts, el de Maria José Llergo i el dels Sopa de Cabra.

Com sempre, tres hores abans de l’espectacle, a les set de la tarda, tothom que ho vulgui podrà gaudir del Village del Festival Som de Mar, amb una àmplia oferta gastronòmica del Gremi de Bars, Restaurants i Cafeteries de Lloret.

spot_img

El + Vist