14.1 C
Lloret de Mar
Els Amics de les Arts

Els Amics de les Arts esgoten les entrades per al concert de Lloret de Mar

Són un dels reclams de la segona edició del festival Som de Mar, en el qual actuaran el 26 d'agost.

Els Amics de les Arts

Darreres Notícies

Quan falten 15 dies perquè comenci el festival Som de Mar, arriba el segon ‘sold out’ del certamen. El concert dels Amics de les Arts ha esgotat totes les entrades, igual que va passar setmanes enrere amb els Sopa de Cabra.

Carles Gilibets, director del Som de Mar, subratlla que els Amics de les Arts -de gira amb el nou disc ‘El senyal que esperaves’- “són un dels grups més importants de la 2a edició del festival, un dels noms més coneguts a Catalunya”.

El concert dels Amics de les Arts arribarà el 26 d’agost als jardins de Santa Clotilde. Els assistents podran gaudir de les cançons del seu nou treball i també d’altres mítiques dels anteriors discos de la banda, formada per Joan Enric Barceló, Dani Alegret i Ferran Piqué.

Recordem que la primera actuació del Festival Som de Mar anirà a càrrec de Pasión Vega. Serà el 19 d’agost. A més, el cartell també compta amb Sopa de Cabra, Carlos Sadness, Miquel Abras, Xiula, David Otero, Marina Rossell, Maria José Llergo i un tribut als Pink Floyd amb The Other Side.

A més, cal destacar que cada dia de concert, a partir de les 7 de la tarda, el Festival comptarà amb l’espai “village”, amb una àmplia oferta gastronòmica a càrrec de 14 establiments del Gremi de Bars, Restaurants i Cafeteries de Lloret. Estaran repartits pels diferents espais i places dels jardins.

spot_img

El + Vist