30.9 C
Lloret de Mar
Els Amics de les Arts en l'entrevista amb Llucià Ferrer a l'Hotel Delamar

Els Amics de les Arts reivindiquen a Lloret la necessitat d’ajudar al sector cultural a refer-se dels efectes de la pandèmia

El grup ha visitat aquest dissabte l’Hotel Delamar, que ha acollit l’emissió en directe de 'El Vermut d’en Llucià Ferrer’, de Ràdio Flaixbac.

Els Amics de les Arts en l'entrevista amb Llucià Ferrer a l'Hotel Delamar

Darreres Notícies

Els Amics de les Arts reivindiquen la necessitat d’ajudar al món de la cultura a subsistir després de la greu situació que ha deixat la pandèmia en aquest sector. Ho han expressat aquest dissabte a Lloret, a l’Hotel Delamar, que ha acollit l’emissió en directe del programa El Vermut d’en Llucià Ferrer, de Ràdio Flaixbac.

A causa de la Covid-19, Els Amics de les Arts han hagut d’ajornar el llançament del seu nou disc, El senyal que esperaves, i com molts grups musicals també s’han vist obligats a cancel·lar diversos concerts. Un membre de la banda, Ferran Piqué, explica que “pateixen tots els sectors, ha passat una cosa molt bèstia, nosaltres ens hem hagut d’adaptar i hem fet concerts a través de YouTube”. En aquest sentit, un altre dels artistes del grup, Dani Alegret, assenyala que “era la forma que teníem d’estar al costat dels nostres seguidors i ens hem atrevit a fer de youtubers”.

Els Amics de les Arts han actuat en dues ocasions a Lloret de Mar. Un altre dels cantants, Joan Enric Barceló, espera poder tornar a la vila per poder presentar el nou treball. Reconeix queens faria molta il·lusió, Lloret està a prop del meu poble, Vidreres, i venia molt sovint, a més vaig estar a l’Institut Coll i Rodés de professor i tinc molt bon record”.

Jaume Dulsat amb Llucià Ferrer. (NRLL)

A banda dels Amics de les Arts, un altre dels convidats del programa de ràdio ha estat l’alcalde de Lloret, Jaume Dulsat. Ha explicat la situació en què es troba la destinació pel que fa al turisme. En aquest sentit, ha aprofitat per valorar de manera molt positiva la tasca del sector privat per adaptar-se a la nova normalitat i creu que aquest és l’any ideal perquè “el públic local i de proximitat pugui redescobrir la destinació”.

El presentador del programa, Llucià Ferrer, també ha volgut destacar els atractius que té Lloret de Mar i ha assegurat que “cal potenciar el turisme local”. Des de l’Hotel Delamar, que ha acollit el programa radiofònic, el seu director general, Marcos Permanyer, assenyala que ja estan preparats per obrir. Ho faran a partir del 8 de juliol.

El públic del programa. (NRLL)

El Vermut d’en Llucià Ferrer s’ha emès en directe aquest dissabte al migdia, des de la terrassa Avana Rooftop de l’Hotel Delamar, amb una seixantena de persones convidades.

Ferran Piqué, Dani Alegret, Joan Enrich Barceló, Jaume Dulsat, Llucià Ferrer i Marcos Permanyer
spot_img

El + Vist