11.4 C
Blanes
Els Atrapasomnis

Els Atrapasomnis, a les Barraquetes de diumenge

L'espectacle, que s'adreça a un públic familiar, començarà a les 11 hores.

Els Atrapasomnis

Darreres Notícies

Els Atrapasomnis porten a Lloret, aquest diumenge al matí, el seu nou espectacle, acabat d’estrenar a les fires de Girona.

A més a més, la banda, que ha celebrat el 10è aniversari aquest 2023, arriba a la nostra vila en el millor moment de la seva trajectòria, amb una proposta molt enèrgica i nominats als Premis ARC de la indústria musical del directe en la categoria de “Millor gira d’artista o grup per a públic familiar”.

Ho ha explicat Jordi Masferrer, un dels integrants dels Atrapasomnis, que assegura que els fa molta il·lusió venir a Lloret, ja que serà la primera vegada que hi actuen.

“Arribem en un moment molt bo, en què la companyia ha crescut molt, ens trobem en el millor moment de la nostra història i és un gran concert preparat amb molt d’amor”

Jordi Masferrer

Jordi Masferrer matisa que l’espectacle s’adreça a tot tipus de públic, perquè presenten un repertori variat que agrada tant a petits com a grans, que ballen molt als concerts.

“És per totes les edats: portem un repertori molt variat, molt festiu, amb cançons molt treballades, hi ha temes molt més infantils i temes més per a tothom”

Jordi Masferrer

Els Atrapasomnis actuaran a les Barraquetes de Festa Major, aquest diumenge, a les onze del matí, a la plaça Germinal Ros, davant del Teatre.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist