23.1 C
Lloret de Mar
Joanne, a l'acte contra l'LGTBIfòbia de l'any passat (Ajuntament de Lloret de Mar)

Els candidats parlaran sobre el futur de les polítiques LGTBIQ+, en un acte organitzat per Plurals

Es van convidar les 11 formacions, però Vox i Cs no han contestat, mentre que Valents ha declinat assistir-hi per motius d'agenda. L'acte serà avui dimarts, a les 19 hores, al Teatre.

Joanne, a l'acte contra l'LGTBIfòbia de l'any passat (Ajuntament de Lloret de Mar)

Darreres Notícies

Una conversa distesa entre vuit dels candidats que es presenten a les eleccions del 28 de maig a Lloret de Mar. Aquesta és la proposta que fa Plurals, associació LGTBIQ+ de Lloret de Mar, per aquesta tarda. L’entitat ha aclarit que va convidar les onze formacions, però Vox i Cs no han contestat a la invitació, mentre que Valents ha declinat participar-hi per motius d’agenda.

Així doncs, hi seran els caps de llista del PSC, ERC, Tots per Lloret, Junts, Lloret en Comú Podem, PP, Sumem Lloret i Més Progrés Lloret. Un representant de Plurals, Xavi Orri, ha explicat que han preparat tres blocs diferents per poder conèixer a fons quin és el posicionament de cada partit davant de les polítiques LGTBIQ+.

“Hi havia qui pensava que muntaríem un súper xou, no és un súper xou, però sí que volem que sigui una cosa distesa, sense restar-li importància a la temàtica”

Xavi Orri

“En el primer bloc, hi ha una sèrie de preguntes que s’han de contestar amb un sí o un no, la resposta és molt senzilla amb tot el que comporta el sí i el no; un segon bloc en què els polítics tindran dos minuts per respondre; i un tercer bloc, en què hi haurà deu preguntes en una urna i cadascú n’agafa una, la llegeix i li envia a un altre participant de la taula”, ha matisa Xavi Orri.

Xavi Orri ha matisat que no han muntat un gran espectacle, però sí que volen fer un acte amè, sense restar-li la importància que té la temàtica.

“El que esperem és saber el posicionament de cadascun dels partits envers les polítiques del col·lectiu LGTBIQ+ i que ho facin públic davant de tota la ciutadania”

Xavi Orri

Amb el títol El futur de les polítiques LGTBIQ+, la convocatòria és a les set de la tarda al Teatre Municipal i les portes estan obertes a tothom.

A banda de la taula d’experiències d’aquesta tarda, Plurals ha programat un gruix d’activitats aquests dies, en el marc de la Setmana Contra l’LGTBIfòbia. Una setmana que culminarà diumenge amb l’acte central, a partir de les vuit del vespre, al Teatre.

“L’acte central tindrà un format festiu, amb actuacions, amb una entrevista entre la Samantha Hudson i la influencer Dama del Ruiz, que parlaran de temes referents al col·lectiu, com la visibilitat i els referents”

Xavi Orri

També hi haurà l’actuació d’Alexia Luna (La hora del bollo), la lloretenca Joanne i “otras chicas del montón”.

A més a més, en aquest acte també s’entregarà el Premi Tortuga d’Or, que celebra la primera edició.  

spot_img

El + Vist