25.3 C
Lloret de Mar
Diada Castellera del 2018

Els Castellers de Vilafranca, els Marrecs de Salt i els Maduixots de l’Alt Maresme, a la segona Diada

La Diada Castellera de Lloret de Mar es farà aquest dissabte, a les 19 hores, a la plaça de la Vila.

Diada Castellera del 2018

Darreres Notícies

Segona Diada Castellera de Lloret de Mar, aquest dissabte a la tarda. Igual que l’any passat, actuaran a la vila els Castellers de Vilafranca, els Marrecs de Salt i els Maduixots de l’Alt Maresme.

El regidor de Festes, Cristian Fernández, apunta que han tornat a organitzar la Diada perquè l’estiu passat va deixar molt bones valoracions i espera que aquest any torni a ser tot un èxit.

Els Castellers de Vilafranca acostumen a generar molta expectació. La colla està activa des del 1948 i l’any passat va carregar i descarregar a Lloret un 3 de 9, un castell molt complicat d’assolir. El seu color és el verd i, a més, cal destacar que el seu cap de colla és el lloretenc Toni Bach. Ell mateix explica que aquest any no vindran tants membres de l’entitat com l’any passat, però es compromet a fer tres castells de vuit.

Els Castellers de Vilafranca, l’any passat (Ajuntament de Lloret de Mar)

Toni Bach, per a qui venir a Lloret sempre és un plaer, creu que la Diada és un bon atractiu per a les tres colles que hi participen, ja que l’any passat van tenir molt de públic. Pel que fa a les altes temperatures que s’esperen aquest cap de setmana, el cap de colla de Vilafranca recorda que les principals competicions de castells es fan a l’estiu i en horari de migdia. Per tant, la calor no és cap barrera.

Els Marrecs de Salt, l’any passat (Ajuntament de Lloret de Mar)

Als vilafranquins els acompanyaran els Marrecs de Salt que van néixer fa més de 20 anys i el color que els identifica és el blau. 

I també hi seran, altre cop, els Maduixots de l’Alt Maresme, fundats el 2013, amb la voluntat d’aglutinar diferents poblacions properes i amb el vermell com a color representatiu.

La Diada Castellera de Lloret de Mar es farà aquest dissabte a partir de les set de la tarda, a la plaça de la Vila.

spot_img

El + Vist