10.6 C
Lloret de Mar

Els Catarres actuen a les barraques de Sant Romà aquest dissabte

El concert es farà aquest dissabte a la nit, a partir de les 21 hores, juntament amb Dani Muses Band i els Tapeo Sound System.

Els Catarres
Els Catarres

Darreres Notícies

Els Catarres són els caps de cartell de les barraques de Sant Romà d’aquest any. El grup d’Aiguafreda actuarà aquest dissabte a la nit, juntament amb Dani Muses Band i els Tapeo Sound System.

El cantant d’Els Catarres, Èric Vergés, assegura que serà un concert carregat d’energia i ganes de passar-ho bé.

“La nostra marca són concerts molt dinàmics, on fem participar molt el públic i ens agrada que la gent vingui a passar-s’ho bé”

Èric Vergés

El grup presentarà el seu últim disc, Diamants, un disc que presenta el folk que tant caracteritza la banda, però també noves sonoritats, com el pop, el rock i, fins i tot, el trap.

Els Catarres, però, també oferiran un ampli ventall de les seves cançons més reconegudes per celebrar el seu desè aniversari de trajectòria.

“Presentem el disc ‘Diamants’, però també estem celebrant, de forma no oficial, 10 anys de carrera i és un concert on hi haurà de tot”

Èric Vergés

Tal com ha remarcat Èric Vergés, Jennifer és un clàssic que no falla mai als seus concerts. I és que la banda reconeix que és el tema que els va fer populars i el públic segueix responent molt bé quan la toquen.

“És una cançó sense la qual no estaríem aquí, avui, i nosaltres ho reconeixem i ens agrada molt tocar-la, perquè sembla mentida però la gent segueix responent com el primer dia”

Èric Vergés

Els concerts d’Els Catarres, Dani Muses Band i Tapeo Sound System es faran aquest dissabte, a partir de les nou de la nit, a les barraques, que estaran muntades a la plaça Germinal Ros, davant del Teatre. La nit anterior, divendres, hi actuaran Jana Torras i Marta Vendrell, Xavier Fornaguera, Vienna i Doctor Prats.

spot_img

El + Vist