14.9 C
Lloret de Mar
Els Catarres, cap de cartell de la Festa Major 2018

Els Catarres, Diversiones i Lágrimas de Sangre, a la Festa Major de Sant Romà

Són alguns dels grups que actuaran a les barraques de les nits del 16 i el 17. El pregó de Festa Major, aquest any anirà a càrrec de Josep Alsina, en Pep Cintet.

Els Catarres, cap de cartell de la Festa Major 2018

Darreres Notícies

Els Catarres són els cap de cartell de les barraques de Sant Romà d’aquest any. Actuaran el 17 de novembre, acompanyats de l’Orquestra Diversiones i Projecte Mut. A més, segons el regidor de Festes, Albert Robert, la nit abans també es preveu potent, amb Lágrimas de Sangre i Albercocks, a banda dels grups locals Rainy Day, Maria Dolors i Matching Ratio.

I els més petits també tindran el seu espai a les Barraquetes, diumenge 18 al matí, amb Jaume Barri i Pop per Xics.

Un altre dels plats forts de la Festa Major, sens dubte, serà l’estrena de la sarsuela La Bella Dolores, que ha exhaurit les entrades per a les quatre funcions programades. El regidor no tanca la porta a tornar a representar-la més endavant, tot i que reconeix que és molt complex mobilitzar el centenar d’intèrprets. El que sí que faran és enregistrar l’obra en vídeo.

I coincidint amb l’estrena de La Bella Dolores, l’Ajuntament ha convidat a Josep Alsina i Llinàs per fer el pregó. Conegut com a Pep Cintet, l’expatró Major de la Confraria de Sant Elm va ser un dels impulsors de la funció de l’any 99 i, a més, també va viure la representació del 44. Precisament, el pregó es farà dijous 15 a les vuit del vespre al teatre municipal, just abans de l’estrena de La Bella Dolores.

El programa de Festa Major compta amb més d’una 30a de propostes. A banda de les comentades, hi ha la Trastukada, el Futbolla, la Fira Medieval, una cercavila gegantera, teatre, balls, cinema, escacs, visites guiades i activitats com la sopa de l’àvia o l’homenatge a la gent gran de Lloret, que arriba a la 42a edició.

spot_img

El + Vist