4.9 C
Lloret de Mar

Els centres de Lloret ja estan a punt per l’inici del curs escolar dilluns vinent

Els equips directius d'algunes escoles i instituts valoren com ha estat la preparació i quines mesures aplicaran per garantir la seguretat de professorat, alumnat i famílies.

Darreres Notícies

Els centres de Lloret de Mar han passat l’estiu preparant els diferents protocols i ja ho tenen tot enllestit per iniciar el nou curs escolar.

Marta Rota, de l’Esteve Carles, assegura que el retorn a l’escola serà segur. I afegeix que la mida de la seva escola facilita molt la situació.

Marta Rota, directora escola Esteve Carles

Adolf Nierga, de l’equip directiu del col•legi Immaculada Concepció, explica que han preparat accions per garantir la seguretat i que una de les primeres actuacions és informar de tots els protocols a les famílies.

Adolf Nierga, membre de l'equip directiu de l'escola Immaculada Concepció

Des de l’Institut Coll i Rodés afronten el retorn a les classes amb il•lusió i amb la voluntat d’acompanyar emocionalment els alumnes, complint totes les mesures sanitàries. Ho ha exposat la directora del centre, Lluïsa Peralta.

Lluïsa Peralta, directora de l'institut Coll i Rodés

Un dels principals aspectes que hauran d’interioritzar els alumnes en els primers dies seran els diferents accessos que trobaran per anar directament a les seves aules sense coincidir amb altres grups. El director de l’Institut Rocagrossa, Quique Molina, assenyala de quina manera han previst les entrades i sortides.

Quique Molina, director de l'institut Rocagrossa

Un punt que ha generat molta polèmica ha estat la ràtio establerta per a cada etapa. Els centres, dins de les seves possibilitats, han intentat reduir-la al màxim. En aquest sentit, Carles Grabuleda, director de l’Institut Sant Quirze, explica que cada classe tindrà uns vint alumnes que no es barrejaran mai amb la resta de grups.

spot_img

El + Vist