7.3 C
Lloret de Mar

Els comerciants de Lloret recullen des d’avui joguines per a la Creu Roja

Se sumen a la campanya solidària, adreçada a famílies sense recursos, de cara a l'època de Nadal i Reis.

Recollida de joguines de part de la Creu Roja.
Recollida de joguines de part de la Creu Roja.

Darreres Notícies

Aquest dilluns s’inicia la recollida solidària de joguines a Lloret de Mar, que es duu a terme cada any amb la vista posada en les festes de Nadal i Reis. La Creu Roja és qui organitza la campanya en el territori, amb el Puntet com a punt habitual de recollida.

servicios profesionales jimenez

Enguany, hi ha una novetat: s’hi sumen els comerciants de Lloret, que des d’avui, 5 de desembre, posen caixes als establiments perquè els veïns hi dipositin les joguines que volen donar a famílies sense recursos.

recollida joguines caixa
Una de les caixes, a Can Gallissà.

Francesc Alsina, gerent del sector, explica que “és un acció de la Creu Roja, en la que hi participem aquest any com a punt de recollida de joguines per a famílies amb necessitats”. De moment, les trobarem al Centre d’Estudis de Llengües, Calçats Fàbregas, perruqueria Mercè Riera, Ruth Seguel, Europreven, farmàcia Cristina Cabañas i llibreria de Can Gallissà.

La caixa de recollida de joguines de la Creu Roja, a la farmàcia Cabañas
La caixa de recollida de joguines de la Creu Roja, a la farmàcia Cabañas

Un altre punt de recollida serà el Teatre de Lloret, aprofitant que el proper 11 de desembre es portaran a terme diferents obres infantils relacionades amb la dansa.

cartell joguines

Les joguines, que es repartiran entre infants derivats de Benesta i Família, han de ser noves, no bèl·liques i no sexistes. La regidora de Benestar i Família, Arantxa Jiménez, fa una crida a les famílies perquè col·laborin amb la campanya.

Tant els comerciants com l’Ajuntament fan una crida als veïns i famílies perquè donin joguines per a la Creu Roja. La campanya de recollida comença avui mateix i s’allarga fins el 18 de desembre.

spot_img

El + Vist