10.4 C
Lloret de Mar
Cartell de la Lloret Night Shopping

Els comerciants destaquen el vessant lúdic i festiu de la Lloret Night Shopping

L'esdeveniment s'allarga fins després de mitjanit, amb ofertes especials a les botigues i espectacles al carrer.

Cartell de la Lloret Night Shopping

Darreres Notícies

Avui se celebra a Lloret la Night Shopping, coincidint amb el Lloret Formula Weekend, que arriba aquest cap de setmana amb motiu de la disputa del Gran Premi d’Espanya de Fórmula 1 al circuit de Barcelona – Catalunya.

El gerent de l’Associació de Comerciants, Francesc Alsina, remarca que és una jornada molt lúdica i festiva. Segons Alsina, la Night Shopping marca l’inici de la temporada turística i contribueix a oferir una bona imatge de la destinació.

Tot i que l’any passat l’esdeveniment i el Formula Weekend es van organitzar dos caps de setmana diferents a petició de la mateixa associació, la proximitat amb les eleccions municipals ha obligat a tornar a unir els dos esdeveniments. En el futur, però, volen tornar a separar-los per atraure públic dos caps de setmana diferents. 

La Lloret Night Shopping ha començat aquest matí i s’allarga fins a dos quarts d’una de la matinada, amb ofertes i promocions especials per part de les botigues i diverses activitats molt variades als principals eixos comercials del municipi.

spot_img

El + Vist