6.7 C
Lloret de Mar

Els creadors de ‘Lost’ arriben a Lloret de Mar per rodar una nova sèrie

La producció de Warner Bros es titula ‘Mrs. Davis’ i s'està gravant en diferents localitzacions gironines per recrear l'època medieval.

Sa Boadella, preparada per al rodatge (Miguel Portero).
Sa Boadella, preparada per al rodatge (Miguel Portero).

Darreres Notícies

La platja de Sa Boadella torna a ser l’escenari d’una producció de primer nivell. Es tracta de la nova sèrie del creador de ‘Lost’, ‘The Leftovers’ i ‘Watchmen’, Damon Lindelof: ‘Mrs Davis’. Serà “una batalla èpìca de proporcions bíbliques” sobre ciència ficció, que al voltant del conflicte entre la fe i la tecnologia.

La sèrie “té un toc satíric fosc i se centra en un món on gairebé totes les decisions es prenen mitjançant algoritmes. Amb secrets dins de secrets, cada temporada se centrarà en un misteri o dilema particular, que es resoldrà al final del cicle”.

damon lindelof
Damon Lindelof, creador de la nova sèrie ‘Mrs Davis’.

Lindelof ha fitxat la guionista i coproductora de ‘The Big Bang Theory’, Tara Hernandez. Pel que fa al repartiment de ‘Mrs Davis’ destaquen els actors Jake McDorman (‘Watchmen’, ‘Lady Bird’), Betty Gilpin (‘Glow’, ‘La caza’) i David Arquette (‘Scream’).

actors de la nova serie
Els intèrprets Jake McDorman i Betty Gilpin, protagonistes de ‘Mrs Davis’.

Han estat rodant a Barcelona, Girona i Figueres, i ara es troben uns dies allotjats a Lloret de Mar, on han escollit Sa Boadella com un escenari més de la sèrie. L’equip es desplacarà també a gravar a França i Itàlia.

Rodatge Mrs David Cala Sa Boadella5
Preparatius per al rodatge de la sèrie ‘Mrs. David’ a Sa Boadella (Miguel Portero).

Aquesta platja lloretenca és un dels espais més demanats per a rodatges -ja siguin de pel·lícules, sèries o anuncis de televisió-, juntament amb els jardins de Santa Clotilde. Sa Boadella s’ha pogut veure en pel·lícules taquilleres com ‘Uncharted’, ‘Sahara’ o a la sèrie ‘Merlí’.

spot_img

El + Vist