30.9 C
Lloret de Mar
Conxita Romaní i Rosa Haba, davant de l'aparador

Els dibuixos dels ‘sketchers’ decoren un dels aparadors de la sabateria Fàbregas

Es tracta de les obres realitzades sobre la parròquia de Sant Romà i voltants.

Conxita Romaní i Rosa Haba, davant de l'aparador

Darreres Notícies

Des de fa uns dies, 18 dibuixos elaborats pels Urban Sketchers de Girona decoren un dels aparadors de la sabateria Fàbregas, al centre de Lloret de Mar. Provenen de la trobada feta meses enrere a la vila, quan van venir a la vila a pintar la parròquia de Sant Romà i els voltants.

Als sketchers els uneix la passió per dibuixar i pintar al moment allò que veuen, tant si és un paisatge, un monument, un racó o una perspectiva que els inspira. Tarden una hora o potser una mica més en acabar un dibuix preciós, que és realment una obra d’art. Se’ls considera ‘dibuixants urbans‘, sempre acompanyats de la seva llibreta i un llapis, retolador o un altre estri amb els quals confecciona un quadern de viatge. Hi recull totes les vivències del recorregut o visita.

La bellesa d’aquests dibuixos es pot apreciar aquests dies, amb l’exposició que trobem a l’establiment. Rosa Haba, integrant dels Urban Sketchers de Girona, i Conxita Romaní, de Can Fàbregas, es mostren il·lusionades amb aquesta iniciativa conjunta.

spot_img

El + Vist