11.8 C
Lloret de Mar

Els ecologistes alerten del risc d’incendi pels troncs acumulats per les obres de la C-32

Fa un mes que van començar les obres i els treballs estan deixant al mig del bosc restes de branques, vegetació diversa i piles de troncs d’arbres talats.

Un activista d'Aturem la C-32 supervisa que l'empresa constructora hagi comunicat als seus operaris les mesures de seguretat apropiades en el transport de combustible
Un activista d'Aturem la C-32 supervisa que l'empresa constructora hagi comunicat als seus operaris les mesures de seguretat apropiades en el transport de combustible

Darreres Notícies

Els ecologistes alerten del risc d’incendi pels troncs acumulats per les obres de prolongació de la C-32 fins a Lloret. I és que fa un mes que van començar les obres i els treballs estan deixant al mig del bosc restes de branques, vegetació diversa i piles de troncs d’arbres talats. Tot plegat, en una zona molt propera a diverses urbanitzacions.

servicios profesionales jimenez

En declaracions a TV3, el bomber Marc Gabarra posa especial èmfasi en el perill que suposa deixar els troncs en una zona boscosa que no té gairebé zones de discontinuïtat vegetal, a banda de la proximitat a zones habitades.

Una màquina treballant en les obres de la C-32 (El País)

Frederic Guich, membre de la plataforma Aturem la C-32, denuncia que els troncs al mig del bosc són un polvorí en una setmana de màxima calor i alerta pel risc d’incendis.

Recordem que ja fa diverses setmanes que més de cent persones miren de parar les obres de la C-32. S’organitzen per torns i vigilen l’entrada de màquines al bosc. Tot i que la tala, de moment, continua, han aconseguit alentir els treballs.

Un activista revisa la zona de bosc del municipi de Blanes arrasada, després del pas de les màquines retroexcavadores (El País)

Segons el Departament de Territori de la Generalitat, s’estan adaptant les obres al risc d’incendi i prioritzen la retirada de fustes. A més, expliquen que l’empresa vigila els punts on hi ha restes vegetals acumulades.

spot_img

El + Vist