3.7 C
Lloret de Mar
L'Evenia Olympic ha estat el que més vidre a reciclat (Ajuntament de Lloret de Mar)

Els establiments turístics de Lloret reciclen més de 300 tones de vidre al llarg de juliol i agost

L'Evenia Olympic, el Sybius Cala Canyelles i el Macondo Beach House són els que més vidre han reciclat. En total, 238 restaurants, bars i quiosquets del municipi han participat al Moviment Banderes Verdes d'Ecovidrio.

L'Evenia Olympic ha estat el que més vidre a reciclat (Ajuntament de Lloret de Mar)

Darreres Notícies

L’Hotel Evenia Olympic, el restaurant Sybius Cala Canyelles i el bar Macondo Beach House són els establiments que més vidre han reciclat aquest estiu a Lloret de Mar. L’Ajuntament els ha fet un reconeixement en el marc d’una nova edició del Moviment Banderes Verdes de l’entitat Ecovidrio.

Durant els mesos de juliol i agost, un total de 238 restaurants, bars i quiosquets del municipi s’han sumat a la iniciativa. Tot i la situació de pandèmia i amb alguns establiments tancats, les dades de recollida selectiva s’han incrementat respecte l’estiu passat.

El reconeixement al Sybius Cala Canyelles (Ajuntament de Lloret de Mar)
El reconeixement al Sybius Cala Canyelles (Ajuntament de Lloret de Mar)

La regidora de Medi Ambient, Marina Nicolàs, ressalta la importància que té que el sector de l’hostaleria recicli en destinacions turístiques com Lloret de Mar.

“És molt important, sobretot en casos com Lloret de Mar, en què el sector de l’hostaleria es calcula que genera el 50% dels residus d’envasos de vidre”

Marina Nicolàs

Lloret participa, juntament amb 23 municipis més de Catalunya, a la iniciativa Banderes Verdes d’Ecovidrio. En l’àmbit estatal, la campanya es desenvolupa a 129 municipis costaners, de cinc comunitats autònomes, amb una participació total de 14.000 establiments hotelers.

Aquí Lloret, mentre que els mesos de juliol i agost del 2020 es van recollir 204,94 tones d’envasos de vidre, pel mateix període d’enguany se n’han recollit 309,76, suposant un increment del 51,15%.

El Macondo Beach House també ha rebut el reconeixement (Ajuntament de Lloret de Mar)
El Macondo Beach House també ha rebut el reconeixement (Ajuntament de Lloret de Mar)

Els establiments han omplert de vidre 5.914 contenidors; el que més, l’Hotel Evenia Olympic amb 258. Unes dades que satisfan molt la regidora, que recorda que el conjunt de la població també fa una molt bona tasca de reciclatge al llarg de l’any.

“No només és important la part del sector de l’hostaleria, sinó que també és molt important que les aportacions de tots els ciutadans de les àrees de recollida de vidre és molt bona”

Marina Nicolàs

Són declaracions de la regidora de Medi Ambient, Marina Nicolàs, al Bon Dia Bona Hora de Nova Ràdio Lloret.

spot_img

El + Vist