22.6 C
Lloret de Mar
Els gegants indians de Lloret de Mar

Els gegants indians de Lloret viatgen a Mallorca per participar a Sa Nit de Sa Bubota

Han estat convidats per la colla de Santa Maria del Camí, que cada any fa una trobada diferent a les habituals, amb una teatralització per part dels gegants i la resta d'elements de la cultura popular.

Els gegants indians de Lloret de Mar

Darreres Notícies

Els gegants indians de Lloret viatgen a l’illa de Mallorca aquest cap de setmana. Hi van per participar a Sa Nit de Sa Bubota, que se celebra a Santa Maria del Camí.

La Colla de Gegants de Santa Maria del Camí va començar a organitzar aquesta trobada l’any 2016 amb la clara voluntat de fer una cosa diferent al que és habitual, és a dir, la plantada amb cercavila i el ball de gegants. En aquest sentit, sempre fan una teatralització entorn a un tema concret. En aquest cas, el fil argumental és el medi ambient i la saturació que viu Mallorca a l’estiu.

Àlex Lechuga, de la colla gegantera de Lloret, ha explicat que dels gegants de Lloret, hi haurà “participem amb “el Capità Parés, la Blanca Aurora, el gegantó Liu i la mulassa”.

“Volien canviar la típica trobada amb plantada amb cercavila i balls de gegants; ells volien fer-ho a través d’un espectacle en què els elements de la cultura popular són els actors”

Àlex Lechuga

Aquest cop, les colles convidades d’honor són la de Lloret i també la de Puigcerdà, que viatgen conjuntament. En total, són una trentena de persones.

“Fa 10 anys que tenim amistat amb la colla de Puigcerdà i vam proposar-los fer aquest viatge conjunt perquè crèiem que podia ser interessant per estrènyer vincles entre ambdues colles”

Àlex Lechuga

A banda de Sa Nit de Sa Bubota, les dues colles convidades d’honor tenen una agenda farcida d’activitats durant tot el cap de setmana.

spot_img

El + Vist