17.8 C
Lloret de Mar

Els germans Béjar i la seva tripulació ja han arribat a Martinica amb el veler Dolce Vita

Han estat 17 dies i mig per travessar l'oceà Atlàntic i poder complir el somni del seu pare, Boni Béjar, qui va morir el setembre de l'any passat.

La tripulació que ha creuat l'Atlàntic amb el Dolce Vita (Ariadna Béjar)
La tripulació que ha creuat l'Atlàntic amb el Dolce Vita (Ariadna Béjar)

Darreres Notícies

Després de 17 dies i mig de travessa, els germans Béjar ja han creuat tot l’Atlàntic i han arribat a Martinica. L’Ariadna i en Jordi compleixen, així, el somni que el seu pare, en Boni, no va poder complir mai.

servicios profesionales jimenez

Després que el pare morís el setembre de l’any passat, els dos germans van començar a treballar amb la idea de crear l’atlàntic amb el veler d’en Boni, el Dolce Vita.

L'Ariadna i en Jordi, ja a Martinica (Ariadna Béjar)
L’Ariadna i en Jordi, ja a Martinica (Ariadna Béjar)

Finalment, han complert l’objectiu i dimecres passat van arribar a Martinica. Una travessa que ha estat una mica més curta del que esperaven gràcies als forts vents que els han empès.

“Hem tingut en tot moment els elisis donant guerra, ha sigut bastant divertit, perquè en tot moment els teníem de popa, amb onades de 3-4 metres, i els vents no baixaven dels 20 nusos, hem vingut molt ràpid”

Jordi Béjar

Tant ells com la resta de tripulació que els acompanyava han gaudit molt de l’experiència.

“Tota la tripulació estem molt contents, ha sortit tot molt bé, hem gaudit, hem navegat la mar de bé, el Dolce Vita s’ha portat de deu”

Ariadna Béjar
El veler navegant (Ariadna Béjar)
El veler Dolce Vita navegant (Ariadna Béjar)

En total, han estat nou persones, que ara ja tornen cap a casa. Tots, excepte en Jordi i l’Ariadna, que es quedaran de vacances unes setmanes al Carib i, a més, aviat rebran la visita de la família per passar les festes de Nadal plegats. 

spot_img

El + Vist