29.6 C
Lloret de Mar

Els historiadors Montse Sala i David Barba viatgen a Cuba per investigar sobre Ribalaigua

L'objectiu és continuar investigant per elaborar el documental sobre el lloretenc Constantí Ribalaigua, pioner en l’art de la cocteleria.

Darreres Notícies

Els historiadors lloretencs Montse Sala i David Barba han marxat avui cap a Cuba. Inicien així un viatge de tres setmanes que els portarà per L’Havana i els Estats Units, on faran parada a Nova York i Miami, entre altres ciutats.

És el tercer viatge que fan en només un any i l’objectiu, tal com expliquen ells mateixos, és continuar amb l’elaboració del documental sobre el lloretenc Constantí Ribalaigua, pioner en l’art de la cocteleria, creador del daiquiri i propietari del famós bar El Floridita, a L’Havana. Una història que s’explicarà des del punt de vista del fill.

La investigació sobre Constantí Ribalaigua va començar ara fa sis anys com un petit projecte per a una visita teatralitzada al Museu del Mar. Aleshores, però, es van adonar que se sabia ben poc d’un personatge rellevant com va ser el cocteler lloretenc.

En el seu viatge per Amèrica, els historiadors lloretencs visitaran tres cocteleries destacades: el Blacktail, La Trova i, com no pot ser d’una altra manera, El Floridita.

spot_img

El + Vist