Dissabte, 27 febrer 2021
9.5 C
Lloret de Mar

Els historiadors Montse Sala i David Barba viatgen a Cuba per investigar sobre Ribalaigua

L'objectiu és continuar investigant per elaborar el documental sobre el lloretenc Constantí Ribalaigua, pioner en l’art de la cocteleria.

Darreres Notícies

Comença la vacunació a persones grans amb dependència a Lloret de Mar

Des d'aquest dimarts, es vacunen 90 persones al dia de mitjana al CAP del Rieral. Són grans dependents, cuidadors i convivents.

Canvis Procicat: reobren els centres comercials i el 2n curs universitari serà presencial

És la principal mesura que ha anunciat el Procicat, que també amplia l'aforament a piscines i a l'esport interior, i permet colònies de grups bombolla.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera...

Una sentència inclou per primer cop treballadors fixes discontinus en un ERTO

El jutge reconeix aquest dret als empleats de l'hotel Don Juan, de Lloret de Mar, que es troben en aquesta situació.

Els jardins de Santa Clotilde, escenari “espectacular” del programa ‘A2veus’ de TV3

Han acollit un concert en streaming de les Roba Estesa, que han triat un cantant no professional per cantar amb elles.


Els historiadors lloretencs Montse Sala i David Barba han marxat avui cap a Cuba. Inicien així un viatge de tres setmanes que els portarà per L’Havana i els Estats Units, on faran parada a Nova York i Miami, entre altres ciutats.

És el tercer viatge que fan en només un any i l’objectiu, tal com expliquen ells mateixos, és continuar amb l’elaboració del documental sobre el lloretenc Constantí Ribalaigua, pioner en l’art de la cocteleria, creador del daiquiri i propietari del famós bar El Floridita, a L’Havana. Una història que s’explicarà des del punt de vista del fill.

La investigació sobre Constantí Ribalaigua va començar ara fa sis anys com un petit projecte per a una visita teatralitzada al Museu del Mar. Aleshores, però, es van adonar que se sabia ben poc d’un personatge rellevant com va ser el cocteler lloretenc.

En el seu viatge per Amèrica, els historiadors lloretencs visitaran tres cocteleries destacades: el Blacktail, La Trova i, com no pot ser d’una altra manera, El Floridita.

- Publicitat -

El + Vist

L’Escola de Gimnàstica Rítmica Lloret participarà en dos torneigs virtuals

Les noies d’individuals de base participaran al torneig del club Rítmica Vilablareix aquest dimecres; el conjunt infantil absolut participarà a un torneig de la Federació Basca de Rítmica de cara a divendres.

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

La vacunació a persones amb gran dependència comença aquest dimarts al CAP del Rieral

Des de l’atenció primària es contactarà via telefònica amb aquests usuaris per saber si volen rebre la vacuna. Un cop donin la seva conformitat, se’ls programarà per a la vacunació als diferents centres.