24.4 C
Lloret de Mar
L'entrada de l'Hotel Helios

Els hotelers de Lloret estan molt preocupats per la situació actual

Els últims dies ja han començat a registrar moltes anul·lacions, però sobretot ha notat una reducció important de l’índex de noves reserves.

L'entrada de l'Hotel Helios

Darreres Notícies

Els hotelers de Lloret de Mar estan molt preocupats. Els últims dies ja han començat a registrar moltes anul·lacions, però sobretot ha notat una reducció important de l’índex de noves reserves.

Els motius són diversos, tots provocats per la pandèmia. El més destacat són els anuncis dels governs de França i Anglaterra, dos dels principals mercats de Lloret de Mar, que han demanat als seus ciutadans que no viatgin a l’Estat espanyol. Una recomanació que també han fet altres països, com Holanda, Bèlgica o Noruega. A més, el Regne Unit obliga a fer una quarantena de 14 dies a tots els viatgers procedents d’Espanya. Per tot plegat, el president del Gremi d’Hotelers, Enric Dotras, reconeix que la situació és molt complicada.

La temporada va començar tard i molt fluixa i els hotelers confiaven en poder remuntar una mica la segona quinzena de juliol i durant l’agost. Aquestes previsions, però, s’han estroncat amb els esdeveniments dels últims dies.

Turistes, aquest matí a Lloret (NRLL)

Està clar que les recomanacions dels governs internacionals han perjudicat molt el sector turístic de Lloret, però Enric Dotras considera que els missatges que envia el Govern català a l’exterior tampoc no ajuden. Per això els demana que contribueixin a transmetre confiança als clients, ja que el sector turístic de Lloret s’ha preparat molt per complir estrictament totes les mesures de seguretat necessàries.

El representant dels hotelers ha volgut enviar un missatge de felicitació i agraïment a tots els empresaris locals que han fet el que estava a les seves mans per poder tirar endavant la temporada.

El sector també espera que les administracions els facin arribar les ajudes promeses per poder fer front a la crisi econòmica que està provocant la pandèmia.

spot_img

El + Vist