10 C
Lloret de Mar
Un dels hotels tancats, a la riera

Els hotels de Lloret no obren, a l’espera que hi hagi mobilitat de visitants en el territori

Els establiments d'allotjament poden iniciar l'activitat, amb restricions, quan s’entri a la fase 1 del desconfinament,

Un dels hotels tancats, a la riera

Darreres Notícies

Els hotels de Lloret de Mar no obren les portes mentre no hi hagi mobilitat de visitants en el territori, a fi que sigui rendible poder reiniciar l’activitat, després de quedar aturada pel coronavirus. Enric Dotras, president del gremi d’hostaleria, argumenta que “només podríem rebre clients de la província de Girona i no és viable obrir amb aquesta ocupació”.

Cal tenir en compte que els establiments hotelers poden obrir quan s’entri a la fase 1 del desconfinament, prevista a partir del proper 11 de maig, tot i que el departament de Salut ha demanat que la regió sanitària de Girona, en la qual ens trobem, encara no passi en aquesta esmentada etapa.

Dotras afegeix que la majoria dels hotels, sobretot els grans, no tenen previst reiniciar l’activitat, almenys de moment. Assenyala que, encara que ho fessin, no podran obrir cap zona comuna, com terrasses o buffets. Qui ho tindria més factible serien apartaments o hotels de petit format.

El president del sector recorda que les empreses i les famílies que hi ha al darrere “ho estan passant malament”, ja que sense la pandèmia actual l’allotjament lloretenc estaria a ple rendiment. Tant aquest sector, com els altres, estan pendents de saber els protocols d’actuació de les autoritats sanitàries i que el BOE especifiqui quines mesures hauran de prendre els negocis.

spot_img

El + Vist