14.7 C
Lloret de Mar

Els Jardins de Santa Clotilde i la platja de Sa Boadella, escenaris de la pel·lícula ‘Paradise Hills’

El film, que s'estrena aquest cap de setmana als cinemes, el protagonitzen Emma Roberts i Milla Jovovich.

Els Jardins de Santa Clotilde són un dels escenaris de 'Paradise Hills'
Els Jardins de Santa Clotilde són un dels escenaris de 'Paradise Hills'

Darreres Notícies

Lloret de Mar és l’escenari d’una part de la pel·lícula Paradise Hills, que s’estrena aquest cap de setmana als cinemes. En concret, s’han rodat escenes als Jardins de Santa Clotilde i a la platja de Sa Boadella.

servicios profesionales jimenez

El film, presentat als festivals de Sitges i Sundance, el protagonitzen Emma Roberts i Milla Jovovich, entre d’altres intèrprets internacionals. Paradise Hills ubica la trama en una residència de luxe on les famílies riques hi envien les seves filles perquè siguin educades com a dones perfectes. La protagonista és allà i aviat descobrirà que la residència amaga un gran secret.

Una escena de ‘Paradise Hills’ rodada als Jardins de Santa Clotilde

La pel·lícula es va rodar l’any passat a les Illes Canàries i en localitzacions catalanes com a Lloret, Blanes, Tossa, Terrassa i Barcelona.

Els rodatges a la nostra destinació els gestiona la Lloret Film Office. La gerent de Lloret Turisme, Elizabeth Keegan, destaca que els jardins i Sa Boadella són les dues localitzacions més sol·licitades. Al llarg de l’any passat es van gestionar 26 rodatges i sessions fotogràfiques a Lloret de Mar. Keegan afegeix que en el cas de Paradise Hills hi ha un impacte econòmic important.

La pel·lícula, òpera prima de la directora bilbaïna Alice Waddington, amb guió de Nacho Vigalondo, compta amb una posada en escena molt artística. De fet, en el mateix tràiler es poden apreciar els Jardins de Santa Clotilde decorats amb flors exhuberants i acolorides per tot arreu.

La pel·lícula es va rodar durant vuit setmanes amb un equip tècnic de 150 persones.

spot_img

El + Vist