Dissabte, 27 febrer 2021
9.5 C
Lloret de Mar
En primer terme, Àlex Abril, el primer classificat, durant la realització de les proves

Els lloretencs Àlex Abril i Blanca Pujol, classificats per a la segona fase de les Olimpíades de Geologia

Són alumnes de segon de Batxillerat Científic a l'institut Coll i Rodés i participaran a la segona fase, el 6 d'abril a Càceres.

En primer terme, Àlex Abril, el primer classificat, durant la realització de les proves

Darreres Notícies

Comença la vacunació a persones grans amb dependència a Lloret de Mar

Des d'aquest dimarts, es vacunen 90 persones al dia de mitjana al CAP del Rieral. Són grans dependents, cuidadors i convivents.

Canvis Procicat: reobren els centres comercials i el 2n curs universitari serà presencial

És la principal mesura que ha anunciat el Procicat, que també amplia l'aforament a piscines i a l'esport interior, i permet colònies de grups bombolla.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera...

Una sentència inclou per primer cop treballadors fixes discontinus en un ERTO

El jutge reconeix aquest dret als empleats de l'hotel Don Juan, de Lloret de Mar, que es troben en aquesta situació.

Els jardins de Santa Clotilde, escenari “espectacular” del programa ‘A2veus’ de TV3

Han acollit un concert en streaming de les Roba Estesa, que han triat un cantant no professional per cantar amb elles.

L’Àlex Abril i la Blanca Pujol, alumnes de segon de Batxillerat, en la modalitat científica, de l’institut Coll i Rodés, s’han classificat per a la segona fase de les Olimpíades de Geologia, que celebren la 10a edició. La primera fase, d’àmbit català, es va disputar divendres passat a la Facultat de Ciències de la Universitat de Girona i la segona, d’àmbit estatal, es farà a la Universitat Laboral de Càceres.

Marc Garcia, professor de l’institut lloretenc, està molt orgullós del resultat obtingut a Montilivi, on van participar prop d’una vintena de centres de secundària de les comarques gironines.

El professor assenyala que hi ha Olimpíades d’aquest estil en diferents matèries. El certamen serveix per animar i implicar els alumnes de batxillerat en el coneixement de la geologia, remarcant la seva importància en el món actual i promocionant el seu progrés i desenvolupament.

A la primera fase, el centre lloretenc hi va presentar vuit alumnes, l’Àlex i la Blanca, que es van classificar en primera i tercera posició, respectivament, i sis alumnes més de primer de Batxillerat, que tenen previst tornar-se a presentar l’any vinent. Marc Garcia reconeix que no esperaven classificar-se, però també assegura que es prepararan per fer un bon paper a Càceres, el 6 d’abril.

Els guanyadors d’aquesta prova representaran l’Estat espanyol a la competició internacional que se celebrarà a l’agost a Corea del Sud.

- Publicitat -

El + Vist

L’Escola de Gimnàstica Rítmica Lloret participarà en dos torneigs virtuals

Les noies d’individuals de base participaran al torneig del club Rítmica Vilablareix aquest dimecres; el conjunt infantil absolut participarà a un torneig de la Federació Basca de Rítmica de cara a divendres.

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

La vacunació a persones amb gran dependència comença aquest dimarts al CAP del Rieral

Des de l’atenció primària es contactarà via telefònica amb aquests usuaris per saber si volen rebre la vacuna. Un cop donin la seva conformitat, se’ls programarà per a la vacunació als diferents centres.