24.4 C
Lloret de Mar
En primer terme, Àlex Abril, el primer classificat, durant la realització de les proves

Els lloretencs Àlex Abril i Blanca Pujol, classificats per a la segona fase de les Olimpíades de Geologia

Són alumnes de segon de Batxillerat Científic a l'institut Coll i Rodés i participaran a la segona fase, el 6 d'abril a Càceres.

En primer terme, Àlex Abril, el primer classificat, durant la realització de les proves

Darreres Notícies

L’Àlex Abril i la Blanca Pujol, alumnes de segon de Batxillerat, en la modalitat científica, de l’institut Coll i Rodés, s’han classificat per a la segona fase de les Olimpíades de Geologia, que celebren la 10a edició. La primera fase, d’àmbit català, es va disputar divendres passat a la Facultat de Ciències de la Universitat de Girona i la segona, d’àmbit estatal, es farà a la Universitat Laboral de Càceres.

Marc Garcia, professor de l’institut lloretenc, està molt orgullós del resultat obtingut a Montilivi, on van participar prop d’una vintena de centres de secundària de les comarques gironines.

El professor assenyala que hi ha Olimpíades d’aquest estil en diferents matèries. El certamen serveix per animar i implicar els alumnes de batxillerat en el coneixement de la geologia, remarcant la seva importància en el món actual i promocionant el seu progrés i desenvolupament.

A la primera fase, el centre lloretenc hi va presentar vuit alumnes, l’Àlex i la Blanca, que es van classificar en primera i tercera posició, respectivament, i sis alumnes més de primer de Batxillerat, que tenen previst tornar-se a presentar l’any vinent. Marc Garcia reconeix que no esperaven classificar-se, però també assegura que es prepararan per fer un bon paper a Càceres, el 6 d’abril.

Els guanyadors d’aquesta prova representaran l’Estat espanyol a la competició internacional que se celebrarà a l’agost a Corea del Sud.

spot_img

El + Vist