17.9 C
Lloret de Mar

Els lloretencs neden 95.000 metres per l’Esclerosi Múltiple

La jornada solidària ha tingut lloc el passat divendres a la piscina municipal, amb 100 participants.

Diversos regidors i el director de la piscina, al Mulla't.
Diversos regidors i el director de la piscina, al Mulla't.

Darreres Notícies

Quasi 95.000 metres es van nedar a la Piscina de Lloret amb motiu de la campanya ‘Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple’, el triple de l’any passat. Per tant, la valoració és positiva, de la jornada del passat divendres.

servicios profesionales jimenez

Segons fonts municipals, hi van participar un centenar de persones, que van anar a la piscina municipals i van participar en un salt conjunt a les 12 del migdia. Es van recaptar uns 150 euros els quals es destinaran a l’acompanyament de les persones que pateixen l’Esclerosi Múltiple i a la recerca d’aquesta malaltia.

La regidora d’Esports, Anna García Castany, conclou que “hi va haver un gran nombre de gent fent el salt conjunt, estem molt contents”.

La 29a edició del ‘Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple‘ ha recuperat el seu format habitual després de la pandèmia i ha omplert més de 500 piscines d’arreu de Catalunya, una de les quals ha estat la piscina municipal de Lloret de Mar.

L’esclerosi múltiple és una malaltia neurodegenerativa incurable, que afecta més de 9.000 persones a Catalunya. Pel que fa a simptomatologia, comença amb un formigueig a les mans, i continua amb una paralització d’una part del cos. També pot provocar visió doble, el que es coneix com a neuritis òptica, acompanyada de molta fatiga.

spot_img

El + Vist