6.9 C
Lloret de Mar
Església parroquial de Sant Romà

Els lloretencs poden fer visites guiades als centres de culte religiosos

S'organitzen aquest mes d'octubre dins del cicle 'Mirades en Diàleg'.

Església parroquial de Sant Romà

Darreres Notícies

L’Ajuntament organitza una sèrie de visites guiades en els centres de culte de les diferents religions que conviuen a Lloret. Maricel Figueras, tècnica del Pla Local d’Acollida i Ciutadania, considera que aquestes visites permeten conèixer de més a prop la resta de religions de la vila.

La primera visita s’ha fet aquest dilluns, en què una quinzena de persones han passat per la parròquia de Sant Romà, la mesquita de Can Carbó i l’església evangèlica del Molí. Un recorregut que es repetirà el 31 d’octubre. L’altre itinerari, que passarà per la mesquita del Molí i la Gurdwara dels sikhs, es farà aquest dissabte i el 28 d’octubre. La idea és fer unes visites properes als veïns, que poden preguntar tot el que vulguin.

Les persones interessades en aquestes visites, han d’apuntar-se a la biblioteca, de manera presencial o a la seva pàgina web.

La iniciativa forma part del cicle Mirades en Diàleg, que consisteix en una exposició a la Casa de la Cultura, un seguit de xerrades setmanals sobre les diferents comunitats religioses, les visites guiades als centres de culte i una sessió de contacontes sobre les religions d’arreu del món.

spot_img

El + Vist