11.9 C
Lloret de Mar
Església parroquial de Sant Romà

Els lloretencs poden fer visites guiades als centres de culte religiosos

S'organitzen aquest mes d'octubre dins del cicle 'Mirades en Diàleg'.

Església parroquial de Sant Romà

Darreres Notícies

La vacunació contra la Covid a Lloret és pràcticament diària aquest mes de maig

Des de fa unes setmanes, la Casa de la Cultura serveix com a seu de vacunació per als veïns i veïnes de més de 70 anys, que reben la dosi de Pfizer.

Genís Roca: el sector cultural ha de fer xarxa per aprofitar les oportunitats postCovid

El president de Fundacio.cat i expert en Internet s'adreçarà avui (19h) a les entitats i associacions de Lloret, dins del cicle de xerrades que organitza l'Ajuntament.

L’AMPA de l’institut Rocagrossa fa classes d’informàtica per a adults

L'activitat s'adreça a tothom, per donar eines per fer tràmits habituals a Internet, enviar emails o fer servir aplicacions relacionades amb els centres educatius dels fills.

El Teatre obté el distintiu de la Generalitat com a “Espai de cultura responsable”

Aquest distintiu acredita els espais i equipaments culturals que adopten protocols sanitaris per prevenir la Covid-19 i que es comprometen a adoptar programes d’inclusió social.

El Club Hoquei Lloret cau derrotat per 9 a 4 a la pista del Noia

Es tracta d’un encontre que es va ajornar setmanes enrere, per un cas positiu de Covid-19 en l’equip rival. Feia un mes que els lloretencs no jugaven un partit.

L’Ajuntament organitza una sèrie de visites guiades en els centres de culte de les diferents religions que conviuen a Lloret. Maricel Figueras, tècnica del Pla Local d’Acollida i Ciutadania, considera que aquestes visites permeten conèixer de més a prop la resta de religions de la vila.

La primera visita s’ha fet aquest dilluns, en què una quinzena de persones han passat per la parròquia de Sant Romà, la mesquita de Can Carbó i l’església evangèlica del Molí. Un recorregut que es repetirà el 31 d’octubre. L’altre itinerari, que passarà per la mesquita del Molí i la Gurdwara dels sikhs, es farà aquest dissabte i el 28 d’octubre. La idea és fer unes visites properes als veïns, que poden preguntar tot el que vulguin.

Les persones interessades en aquestes visites, han d’apuntar-se a la biblioteca, de manera presencial o a la seva pàgina web.

La iniciativa forma part del cicle Mirades en Diàleg, que consisteix en una exposició a la Casa de la Cultura, un seguit de xerrades setmanals sobre les diferents comunitats religioses, les visites guiades als centres de culte i una sessió de contacontes sobre les religions d’arreu del món.

- Publicitat -

El + Vist

La Xarxa Europea de Jardins Històrics segueix creixent amb noves adhesions i més jardins interessats

Aquest dijous s'ha celebrat l'assemblea, en què s'han aprovat les adhesions de jardins de Grècia, Alemanya i Polònia. A més, s'hi ha de diferents punts de l'Estat espanyol i d'Eslovènia i Finlàndia que també han mostrat el seu interès.