8 C
Lloret de Mar

Els locals de l’avinguda Just Marlès i els carrers Santa Cristina i de la Riera poden muntar terrasses

Igual que el 2018, el ple va aprovar una mesura provisional perquè els bars i restaurants d'aquesta zona puguin posar taules i cadires al carrer durant l'estiu.

El ple d'ahir
El ple d'ahir

Darreres Notícies

Igual que l’estiu passat, l’Ajuntament permet posar taules i cadires a l’avinguda Just Marlès i el carrer Santa Cristina i, a més, ho amplia al carrer de la Riera. L’equip de govern ha impulsat la mesura després de rebre un informe de la Policia Local, que valora positivament l’experiència del 2018.

Una terrassa a l’avinguda Just Marlès, l’estiu passat (NRLL)
servicios profesionales jimenez

La proposta ha tornat a generar crítiques per part d’ICV-EUiA i ELLSSP, però el govern ha defensat que l’any passat l’experiència va ser molt bona i per això han decidit repetir. De fet, l’Ajuntament està a l’espera que entri en vigor l’ordenança reguladora de l’ocupació de via pública, que contemplarà la possibilitat d’instal·lar terrasses en aquestes zones. La normativa, però, està en fase de consulta prèvia i encara no serà vigent aquest estiu, tal com ha explicat el regidor d’Acció de Govern, Jordi Sais.

La mesura provisional, que ha entrat en vigor tan bon punt s’ha aprovat al ple d’aquest dimecres, serà vigent fins al 15 d’octubre d’aquest mateix 2019, és a dir, durant els mesos de més afluència de públic. L’horari, això sí, seguirà acotat, igual que l’estiu passat, de manera que només es podran muntar les terrasses entre les vuit del matí i les nou del vespre i, en cap cas, les taules i cadires no podran quedar apilades a la via pública durant la nit. La mesura també estableix que ha de quedar un espai mínim de tres metres d’amplada a la vorera lliure per al pas dels vianants.

A l’arxiu adjunt podeu escoltar les opinions de tots els portaveus, per ordre de representació.

spot_img

El + Vist