4.6 C
Lloret de Mar

Els mòduls del nou institut de Lloret s’ubicarà, finalment, al barri del Rieral, davant de la Font de la Kaikuta

Recordem que l'emplaçament inicial era la zona del Gran Palace, però una sèrie de dificultats tècniques han obligat a buscar una nova ubicació.

Terrenys on s'ubicarà el nou institut
Terrenys on s'ubicarà el nou institut

Darreres Notícies

Els mòduls del nou institut de Lloret s’instal·laran, finalment, al barri del Rieral; en concret, a la zona de la Font de la Kaikuta, al passeig de Cúllar. Així ho ha acordat l’Ajuntament de Lloret amb el Departament d’Ensenyament de la Generalitat.

servicios profesionales jimenez

Recordem que l’emplaçament inicial era la zona del Gran Palace, però una sèrie de dificultats tècniques han obligat a buscar una nova ubicació. L’alcalde, Jaume Dulsat, apunta que el canvi ve donat per una qüestió de calendari, ja que els terrenys del Gran Palace no haurien estat a punt a temps. Dulsat opina que la nova ubicació és excel·lent per acollir el nou centre de secundària de manera provisional.

Al setembre, obrirà portes amb dues línies de primer d’ESO, amb tres espais d’aula i un espai diàfan d’administració i sala de professors. Després anirà creixent, a la vegada que es construirà l’equipament definitiu a la zona de Sant Quirze. L’alcalde remarca que avui en dia els mòduls compten amb tecnologia d’última generació. La fonamentació anirà a càrrec de l’Ajuntament, mentre que la Generalitat s’encarregarà d’instal·lar els mòduls.

Tot i que el nom encara no és definitiu, sembla que el nou centre s’anomenarà Institut Sant Quirze.

L’alcalde ha volgut afegir que des de l’Ajuntament seguiran treballant per intentar que el nou centre s’acabi convertint en un institut escola. De moment, el que està confirmat és que el curs vinent obrirà com a institut.

A partir d’aquest divendres els alumnes ja es podran preinscriure, al nou centre o a qualsevol dels altres instituts de la vila. El tràmit s’ha de fer a l’Oficina Municipal d’Escolarització (OME), situada a la Secció d’Educació de l’Ajuntament de Lloret, a la Casa de la Cultura.

spot_img

El + Vist