13.9 C
Lloret de Mar
Terrenys on s'ubicarà el nou institut

Els mòduls del nou institut de Lloret s’ubicarà, finalment, al barri del Rieral, davant de la Font de la Kaikuta

Recordem que l'emplaçament inicial era la zona del Gran Palace, però una sèrie de dificultats tècniques han obligat a buscar una nova ubicació.

Terrenys on s'ubicarà el nou institut

Darreres Notícies

Què es pot fer i què no a partir de diumenge, sense toc de queda ni estat d’alarma

Les mesures aprovades entraran en vigor aquest 9 de maig, quan decaigui l'estat d'alarma, i s'aplicaran durant quinze dies.

‘El inocente’, rodada en part a Lloret, número 1 de Netflix

A la vila es van enregistrar unes escenes a la plaça del Carme, al passeig marítim i l'interior del restaurant Orient Express, entre altres localitzacions.

Yagi Color, la nova aventura empresarial de dos empresaris turístics de Lloret

La Cristina Marcos i en Ryan Algar engeguen aquest projecte, després que la crisi per la Covid hagi reduït el rendiment dels seus negocis del sector del turisme.

Lloret de Mar es promociona als mercats europeus amb accions en format virtual

Durant les últimes setmanes Lloret Turisme ha participat en jornades professionals i sessions de treball amb professionals de Polònia, Bèlgica i Espanya.

L’alumna Meghna Nihalani (Coll i Rodès), al quadre d’honor de les Olimpíades d’Economia

Estudia Segon de Batxillerat i ha estat la desena classificada, en entrar al top 10 d’un total de 63 participants de Catalunya.

Els mòduls del nou institut de Lloret s’instal·laran, finalment, al barri del Rieral; en concret, a la zona de la Font de la Kaikuta, al passeig de Cúllar. Així ho ha acordat l’Ajuntament de Lloret amb el Departament d’Ensenyament de la Generalitat.

Recordem que l’emplaçament inicial era la zona del Gran Palace, però una sèrie de dificultats tècniques han obligat a buscar una nova ubicació. L’alcalde, Jaume Dulsat, apunta que el canvi ve donat per una qüestió de calendari, ja que els terrenys del Gran Palace no haurien estat a punt a temps. Dulsat opina que la nova ubicació és excel·lent per acollir el nou centre de secundària de manera provisional.

Al setembre, obrirà portes amb dues línies de primer d’ESO, amb tres espais d’aula i un espai diàfan d’administració i sala de professors. Després anirà creixent, a la vegada que es construirà l’equipament definitiu a la zona de Sant Quirze. L’alcalde remarca que avui en dia els mòduls compten amb tecnologia d’última generació. La fonamentació anirà a càrrec de l’Ajuntament, mentre que la Generalitat s’encarregarà d’instal·lar els mòduls.

Tot i que el nom encara no és definitiu, sembla que el nou centre s’anomenarà Institut Sant Quirze.

L’alcalde ha volgut afegir que des de l’Ajuntament seguiran treballant per intentar que el nou centre s’acabi convertint en un institut escola. De moment, el que està confirmat és que el curs vinent obrirà com a institut.

A partir d’aquest divendres els alumnes ja es podran preinscriure, al nou centre o a qualsevol dels altres instituts de la vila. El tràmit s’ha de fer a l’Oficina Municipal d’Escolarització (OME), situada a la Secció d’Educació de l’Ajuntament de Lloret, a la Casa de la Cultura.

- Publicitat -

El + Vist

Miguel Molina (Ferrari) fa podi a Bèlgica, a la primera cursa del Campionat del Món de Resistència

El pilot lloretenc, amb el brasiler Daniel Serra com a nou company d’equip, ha iniciat una nova temporada en aquesta categoria, després de la victòria que va obtenir fa dues setmanes en les 4 hores de Barcelona.