25.9 C
Lloret de Mar
La casa dels Pinars, on van trobar els cossos.

Els Mossos afirmen que no hi ha cap indici que apunti a la màfia russa en el crim de Lloret de Mar

La principal hipòtesi per als investigadors continua sent que l'home va matar la dona i la filla i es va suïcidar.

La casa dels Pinars, on van trobar els cossos.

Darreres Notícies

El cap dels Mossos d’Esquadra a Girona, el comissari Josep Milan, ha afirmat que, en aquest punt de la investigació, no hi ha cap indici que apunti a la màfia russa darrere del crim de Lloret de Mar, segons l’Agència Catalana de Notícies (ACN).

Milan ha remarcat que la principal hipòtesi dels investigadors continua sent que l’home de 55 anys va matar la dona de 53 i la filla de 18 i, després, es va suïcidar penjant-se d’una barana del jardí.

Els Mossos, a la terrassa de la casa, on ha tingut lloc el crim masclista.
Els Mossos, a la terrassa de la casa, on ha tingut lloc el crim masclista.

El comissari concreta que els mossos de la Divisió d’Investigació Criminal (DIC) se centren en les proves recopilades a l’escena del crim i en la declaració de testimonis. Ara per ara, no han localitzat res que apunti cap a una altra possible línia d’investigació i ho atribueix a “especulacions” d’alguns mitjans.

Els Mossos han celebrat el Dia de les Esquadra a la regió policial de Girona aquest dijous. Durant la seva intervenció, el comissari Milan ha repassat la feina feta durant els darrers 25 anys i, entre les xifres que ha exposat, hi ha la del nombre de víctimes mortals de la violència masclista a la demarcació, que se situa en 47. Milan hi compta, també, la mare i la filla trobades mortes en una casa de la urbanització Els Pinars aquest dimarts a la tarda.

La comitiva, a la casa de Los Pinares on han trobat els cadàvers.
La comitiva, a la casa de Los Pinares on han trobat els cadàvers.

Segons fonts properes al cas, a la casa no hi havia cap accés forçat ni cap indici que indiqués la presència de més persones al xalet en el moment dels fets. Els investigadors estan pendents de rebre els resultats de les autòpsies que els forenses han fet als tres cossos i de fer el buidatge dels telèfons de la família localitzats a la casa.

Va ser un altre fill de la parella, que en aquell moment era a França, qui va donar la veu d’alerta el dimarts perquè intentava contactar amb la seva família però no ho aconseguia. Hi havia pogut parlar el vespre abans. Per això, els Mossos situen els fets la nit de dilluns a dimarts.

La família, d’origen rus i amb alt poder adquisitiu, passava temporades a la casa de Lloret de Mar. Els veïns de les cases veïnes van explicar que no havien sentit cap fressa estranya i que tampoc era una família conflictiva a la urbanització.

spot_img

El + Vist