20.1 C
Lloret de Mar
L'acusat del crim, declarant a l'Audiència de Girona.

Els Mossos apunten que l’únic conflicte que tenia la víctima del crim de Lloret de Mar era amb l’acusat d’assassinat

Familiars de l'empresari mort a trets afirmen que tenia "por" i que deia que tenia problemes amb "gent dolenta".

L'acusat del crim, declarant a l'Audiència de Girona.

Darreres Notícies

Els Mossos d’Esquadra que van investigar la mort a trets d’un empresari a Lloret de Mar el vespre del 13 de setembre del 2012 han explicat al judici que l’únic conflicte que tenia la víctima era amb l’ara acusat d’assassinat, segons l’Agència Catalana de Notícies (ACN).

Els investigadors remarquen que, després d’interrogar l’entorn de la víctima, la hipòtesi que va prendre més força apuntava cap al processat. L’anàlisi de telefonia mòbil i de les càmeres de videovigilància van determinar que l’acusat va fer un recorregut compatible amb dirigir-se cap al descampat on van localitzar el cos de l’empresari.

També han declarat familiars de la víctima que han explicat que tenia “por” i que deia que tenia problemes amb “gent tan dolenta que no podia anar a la policia”.

El judici contra l’acusat d’executar a trets l’empresari de Lloret de Mar ha continuat aquest dimarts a l’Audiència de Girona amb la declaració de familiars de la víctima i dels investigadors dels Mossos d’Esquadra.

És la quarta jornada del judici, que es fa amb jurat popular. El fiscal l’acusat d’assassinat i tinença il·lícita d’armes i demana 22 anys de presó. Les defensa vol que l’absolguin.

spot_img

El + Vist