11.4 C
Blanes
Trobada solidària (Moters de Lloret)

Els Moters de Lloret recullen més d’una tona de productes per al Centre de Distribució d’Aliments

400 moters d'arreu de Catalunya han participat a la trobada solidària d'aquest diumenge a Lloret, en memòria de Soledad Tello.

Trobada solidària (Moters de Lloret)

Darreres Notícies

Més d’una tona d’aliments entregaran els Moters de Lloret a Càritas, per distribuir a través del Centre de Distribució d’Aliments. El grup ha organitzat una trobada solidària aquest diumenge, amb la participació d’unes 400 motos, provinents d’arreu de Catalunya.

El president dels Moters de Lloret, Emili Olivé, explica que la trobada ret homenatge a la seva dona i fundadora dels Moters de Lloret, Soledad Tello, que malauradament va morir en un accident de moto aquí Lloret. L’Emili recorda que el 2013 van fer una trobada, convocada a tot l’Estat, per recollir aliments i van aconseguir 5 tones. Després d’aquell èxit, la Sole no parava d’insistir en què calia fer una altra trobada solidària per recollir aliments.

“La meva difunta dona deia sempre de fer una trobada de recollida d’aliments i per això l’any passat ho vam començar a fer en memòria d’ella”

Emili Olivé

Aquest any, com que la cita ha coincidit amb el Gran Recapte, els moters no han recol·lectat tants productes com l’any passat, quan es va celebrar la primera edició. De totes maneres, els 1.100 quilos són una xifra molt bona, a la qual cal sumar el que podran comprar amb els diners obtinguts de la venda de samarretes.  

Trobada solidària (Moters de Lloret)
Trobada solidària (Moters de Lloret)

A banda de la vessant solidària, però, la trobada també permet compartir experiències i passar una bona estona entre els aficionats a les motos. Per això Emili Olivé té clar que aviat caldrà començar a treballar en l’edició de l’any que ve.

“L’any que ve tornem-hi! Al febrer ja començaré a preparar, a fer trucades i farem una altra trobada, que és el nostre patit gra de sorra per poder ajudar els demés”

Emili Olivé
Zumba, a la trobada solidària (Moters de Lloret)
Zumba, a la trobada solidària (Moters de Lloret)

La trobada de moters solidaris contra la fam ha comptat amb música, zumba, un tribut a Joaquín Sabina, country i activitats infantils.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist