10.5 C
Lloret de Mar

Els motius pels quals es van triar els Jardins de Santa Clotilde per a ‘House of the Dragon’

La productora Fresco Films va escollir el recinte lloretenc “pel seu estil renaixentista i per la seva panoràmica sobre el mar”.

Sèrie 'House of the Dragon' (HBO).
Sèrie 'House of the Dragon' (HBO).

Darreres Notícies

L’esperada preqüela de ‘Joc de Trons’ s’estrena a finals d’aquest mes. Serà el 22 d’agost quan la plataforma HBO doni a conèixer cada setmana un episodi de ‘House of the Dragon’, el primer ‘spinoff’ de la mediàtica sèrie internacional que portarà els Jardins de Santa Clotilde per tot el món.

servicios profesionales jimenez

HBO va llençar dies enrere un tràiler d’uns dos minuts en el que s’hi intueix el perfil dels xiprers característics dels jardins amb el mar Mediterrani de fons.

El rodatge va tenir lloc al recinte a finals de l’any passat, en concret, del 29 d’octubre fins l’10 de novembre. La producció estava formada per 250 persones, que es van allotjar entre els hotels Evenia i Casa Coco.

El rodatge va blindar els Jardins de Santa Clotilde durant els dies 8 i 9 de novembre. La gestió i coordinació va anar a càrrec de la productora Fresco Films, que va escollir els Jardins de Santa Clotilde “pel seu estil renaixentista i per la seva panoràmica sobre el mar”.

Fotograma del tràiler quan surten els jardins lloretencs.
Fotograma del tràiler quan surten els jardins lloretencs de fons.

Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme, afegeix que l’equipament es podrà reconèixer fàcilment ja que no van transformar res a l’espai pel que fa a atrezzo i decoració. Keegan conclou que un rodatge d’aquesta magnitud permet “posicionar la marca de Lloret”, a més de l’impacte que va generar al seu moment a la destinació.

Visió de Sa Boadella durant el rodatge d'Uncharted (Lloret Turisme)
Visió de Sa Boadella durant el rodatge d’Uncharted (Lloret Turisme)

El passat mes d’abril Lloret de Mar també va saltar a les pantalles de cinema de tot el món amb “Uncharted”, la superproducció de Sony que va rodar una de les seves escenes a cala Sa Boadella amb Tom Holland com a protagonista.

El Lloret Film Office -que gestiona una 30a de rodatges i anuncis a la destinació- porta més de 15 anys de trajectòria amb tot tipus de produccions audiovisuals a Lloret de Mar.

spot_img

El + Vist