18 C
Blanes

Els obrers de la terminal d’autobusos denuncien que no cobren el sou

L'empresa constructora de la terminal d'autobusos de Lloret, COPISA, no paga els seus treballadors. Alguns no cobren des de fa mes i mig, i denuncien que viuen un moment per a ells insostenible a nivell econòmic. Un portaveu dels empleats, Mario Contreras, explica que avui dilluns alguns d'ells no han anat a treballar en senyal […]

Darreres Notícies

L'empresa constructora de la terminal d'autobusos de Lloret, COPISA, no paga els seus treballadors. Alguns no cobren des de fa mes i mig, i denuncien que viuen un moment per a ells insostenible a nivell econòmic. Un portaveu dels empleats, Mario Contreras, explica que avui dilluns alguns d'ells no han anat a treballar en senyal de protesta per la situació en què es troben, que qualifica de “precària”.

 

circo de las estrellas

Aquest obrer relata que quan s'ha posat en contacte amb les empreses responsables de l'obra, que estan subcontractades per la Generalitat, li donen llargues. Diu també que les direccions s'han dedicat a coaccionar els empleats, alguns dels quals han rebut, com a pagament, un xec però sense fons.

 

La plantilla de treballadors de la nova terminal d'autobusos explica que -tot i que l'obra depèn de la Generalitat- no s'han posat en contacte amb l'ajuntament, tot i que no ho descarten. Expliquen que alguns d'ells han denunciat els impagaments als sindicats, a més de fer-ho a través dels mitjans de comunicació. Consideren que ara que les obres estan gairebé acabades, l'empresa subcontractada es pretén desentendre dels salaris dels obrers.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist