8.1 C
Lloret de Mar

Els organitzadors de la festa il·legal de Sa Boadella s’enfronten a una multa de fins a 100.000 euros

Durant l’actuació policial, es va decomissar tot tipus de material que demostra que la festa estava organitzada a consciència.

Un policia amb material comissat a la festa
Un policia amb material comissat a la festa

Darreres Notícies

La Policia Local de Lloret ha desmantellat una festa il·legal a Sa Boadella, aquest cap de setmana.

Tot i que en diversos mitjans de comunicació es parla de 150 persones de públic, el regidor de Seguretat Ciutadana, Jordi Sais, matisa que en el moment en què es va fer l’actuació policial només hi havia una cinquantena de persones. A més, també es van identificar cinc dels organitzadors.

Pla general de la cala Sa Boadella (ACN)

Els organitzadors identificats, tots provinents de Barcelona, s’exposen a una multa que pot anar dels 10.000 als 100.000 euros per infringir la Llei d’Espectacles, ja que no van demanar cap tipus de permís per poder fer la festa.

La policia va rebre queixes dels veïns, així com les alertes dels taxistes que duien els assistents a la festa. Durant l’actuació policial, es va decomissar tot tipus de material que demostra que la festa estava organitzada a consciència: cartells, aparells de so, generador amb garrafes de benzina, llums led i focus. A més, també s’havia habilitat un espai de jacuzzi. Sembla que l’organització de la festa s’hauria fet a través de les xarxes socials.

El regidor està satisfet de l’actuació policial que va permetre el desmantellament d’aquesta festa il·legal, que assegura que és un fet puntual al litoral lloretenc.

spot_img

El + Vist