23.6 C
Lloret de Mar

Els Petits Cantors de la parròquia i la coral de l’Institut-Escola de Lloret, noves corals a la vila

Totes dues les dirigeix la professora Isabel Bernal, professora de música a l'Institut-Escola.

Concert de corals a la parròquia
Concert de corals a la parròquia

Darreres Notícies

La trobada de corals de la setmana passada va permetre conèixer noves formacions. Com els Petits Cantors de la parròquia, que només fa un mes que està creada, o la coral de l’Institut-Escola de Lloret, que tot just ha acabat el primer curs en funcionament.

Totes dues les dirigeix la professora Isabel Bernal, que ha explicat que la coral de la parròquia va ser idea de mossèn Martirià, està formada per una quinzena d’infants d’entre 7 i 10 anys, i l’objectiu és treballar els valors a través del cant. Per al concert de la setmana passada només havien pogut fer cinc assajos i hi havia nervis, però Isabel Bernal assegura que va sortir molt bé.

La coral de l’Institut-Escola està formada per 25 alumnes de primer i segon de Secundària, que tenen entre 12 i 14 anys. Tots els membres són voluntaris. Isabel Bernal, professora de música a l’institut-escola, sempre fa cantar els seus alumnes, perquè creu que el cant és molt positiu a totes les edats.

En el cas de la coral de l’institut-escola, al concert de la setmana passada, el 18 de juny a la parròquia de Sant Romà, van cantar dues cançons de la pel·lícula Los chicos del coro.

spot_img

El + Vist