10.5 C
Lloret de Mar

Els Pets tanquen el Som de Mar, aquest dissabte

Els de Constantí presentaran el seu últim disc, '1963', però també tenen preparats molts dels seus clàssics.

Els Pets (El Temps de les Arts)
Els Pets (El Temps de les Arts)

Darreres Notícies

El festival Som de Mar arriba al seu final i aquest dissabte es clourà amb l’actuació d’Els Pets, que presentaran el seu últim disc, 1963. Tot i així, la formació també recuperarà alguns dels seus clàssics que asseguren que faran posar dret al públic.

servicios profesionales jimenez

Sobre 1963, la crítica l’ha definit com el disc més positiu i irònic de la trajectòria d’Els Pets, així com el treball més adult, honest i rabiosament pop. Lluís Gavaldà reconeix que, després dels mesos complicats de la pandèmia, tenien ganes de ser positius.

“És un disc que jo n’hi dic post-pandèmic; en comptes de planys per tanta foscor que hem passat, el que vol és mirar endavant i buscar les coses petites que ens fan feliços”

Lluís Gavaldà

Tot i que Gavaldà no ha volgut avançar el repertori que tenen preparat, sí que ha reconegut que no hi faltaran temes com Bon dia o S’ha acabat. Aquelles cançons que, segons diu, el públic sempre els demana.

Lluís Gavaldà assegura que els seus concerts sempre intenten que siguin molt divertits i, de fet, ells són els primers que s’ho passen d’allò més bé. A més, agraeixen l’estima que sempre els fa arribar el públic.

“Jo crec que la cosa més bonica d’Els Pets és com ens estima la gent, que formem part de la banda sonora de la seva vida”

Lluís Gavaldà

Després de tretze discos i més de trenta anys pujant als escenaris, la banda ha sabut fer madurar la seva música al mateix ritme que els seus integrants i això és un dels secrets pels quals Els Pets compten amb un públic tan fidel.

“Has d’intentar evolucionar i, sobretot, has d’intentar no fer veure el que no ets, s’ha de ser honest a les cançons, parlar del que realment et toca de prop, del que saps”

Lluís Gavaldà

L’actuació d’Els Pets, que tancarà la tercera edició del Som de Mar, tindrà lloc aquest dissabte a les deu de la nit. Abans que ells, però, el festival comptarà aquesta nit amb Joan Dausà.

spot_img

El + Vist