4.2 C
Blanes
Pressupostos Participats

Els Pressupostos Participats del 2019 es reserven per al 2020, quan es comptarà amb un milió d’euros

Així es va decidir en el Consell veïnal, ja que la coincidència amb les eleccions municipals dificulta que es puguin fer les votacions dels Pressupostos Participats aquest 2019.

Pressupostos Participats

Darreres Notícies

L’Ajuntament reservarà els 500.000 euros dels Pressupostos Participats d’aquest 2019 per a l’any que ve; de manera que el 2020 els veïns comptaran amb una partida d’un milió d’euros per decidir a què la destinen.

Així es va acordar al Consell veïnal, format per veïns de diferents zones de Lloret, després que l’Ajuntament els exposés que aquest 2019 seria complicat organitzar les votacions per la coincidència amb les eleccions municipals. El regidor de Serveis Econòmics, Albert Robert, argumenta que és una qüestió legal.

Així doncs, els propis veïns van demanar que es pressupostessin els 500.000 euros per aquest any i que es guardessin per al 2020. Una decisió amb la qual discrepa C’s, tal com el partit va exposar en el ple extraordinari d’ahir. El regidor Jaime Muzas argumenta que els diners es podrien destinar a altres necessitats.

La decisió, però, està presa i el pressupost del 2019, aprovat al ple d’ahir a la tarda, contempla una partida de mig milió d’euros per als Pressupostos Participats, que es guardarà per al 2020. El que haurà de decidir en el seu moment el Consell veïnal és si destina el milió d’euros a un sol projecte de ciutat o si torna a dividir els diners en diferents partides per a cada zona del municipi.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist