34.4 C
Lloret de Mar
Representants de la Taula Gironina de Turisme

Els principals mercats emissors del territori centren el debat d’avui de la Taula Gironina de Turisme

Són França, Alemanya i el Benelux.

Representants de la Taula Gironina de Turisme

Darreres Notícies

La Taula Gironina de Turisme organitza avui un altre debat virtual amb el territori, centrat en els principals mercats emissors de les comarques gironines. Amb l’objectiu de saber en quina situació es troben ara mateix i les perspectives que tenen per aquesta temporada, donada l’actual restricció de mobilitat per prevenir la COVID-19.

El lloretenc Jordi Martí, president de la Taula Gironina de Turisme, exposa que els mercats internacionals “vitals” pel territori són França, Alemanya i Benelux.

La webinar d’aquest dijous -la cinquena que es duu a terme de forma consecutiva- compta amb l’obertura a càrrec de David Font, director de l’Agència Catalana de Turisme. La moderadora serà Eli Keegan, gerent de Lloret Turisme.

Eli Keegan, gerent de Lloret Turisme.

Hi participaran Maria Pons, directora de Mercats Internacionals de l’Agència Catalana de Turisme, a més de Josefina Mariné, Inma Ballestín i Montserrat Sierra, directores de les oficines situades a França, Benelux i Alemanya. Una conferència de Jaume Guia, professor de turisme de la Universitat de Girona, posarà el punt i final.

Com és habitual, la sessió -que comença a les 12 hores- es pot seguir en directe a través de la plataforma Zoom, on han quedat esgotades les 500 places, i per Youtube.

spot_img

El + Vist