Divendres, 30 octubre 2020
10.7 C
Lloret de Mar
Algunes de les persones contractades

Els programes del SOC permeten a l’Ajuntament contractar 32 persones que estaven a l’atur

Els contractes són per sis mesos o bé un any i durant aquest temps les persones contractades reben formació i acumulen experiència laboral.

Algunes de les persones contractades

Darreres Notícies

Municipis confinats els caps de setmana, comerços grans tancats i activitats suspeses

S'aturen totes les activitats extraescolars i l'activitat cultural i tanquen els centres esportius. Tampoc no es podrà entrar i sortir de Catalunya durant tota la setmana. Les mesures entraran en vigor aquest divendres i duraran, de moment, 15 dies.

Lloret de Mar avala dues de les propostes de l’estudi informatiu per ampliar la C-32

L'Ajuntament ha presentat al.legacions a l'estudi informatiu del nou ramal de la C-32 entre Tordera i Lloret i avala dues de les alternatives proposades.

Protocol de seguretat antiCOVID al cementiri amb motiu de Tot Sants

Com a mesures més destacades, hi ha la limitació de l’aforament a un màxim de 500 persones, un 25% del total.

La residència de gent gran i centre de dia es començaran a construir l’any 2022

Amb aquest calendari treballa l’Ajuntament, després que el passat divendres signés un conveni amb la Generalitat, pel qual el govern català es compromet a finançar 48 places públiques noves al centre.

L’Ajuntament signa un conveni amb Pas a Pas per atorgar-li 9.000 euros

Es tracta d'un conveni que se signa anualment per ajudar a l'entitat a impulsar projectes per afavorir la inclusió d'infants que pateixen TEA.

L’Ajuntament de Lloret de Mar ha contractat 32 persones a través d’un seguit de programes del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC).

La regidora de Promoció Econòmica, Lara Torres, explica que duen a terme tasques diverses: des de feina administrativa a manteniment i reparació de l’espai públic, com la conversació de mobiliari urbà i treballs de jardineria. I entre aquestes persones també hi ha els informadors cívics.

Informadors cívics d’aquest 2020 (Ajuntament de Lloret de Mar)

El perfil d’aquestes persones també és molt variat, tot i que totes tenen en comú que fa temps que són a l’atur. Destaquen tres tipus de col·lectius: persones majors de 45 anys aturades i sense dret a prestació de l’atur, persones que reben la Renda Garantida de Ciutadania i dones en situació d’atur.

Alguns programes preveuen contractes de sis mesos i d’altres, d’un any. Durant el temps que treballen a l’Ajuntament, reben formació i acumulen experiència laboral. Una combinació que es valora de manera molt positiva, segons Lara Torres, que explica que des de l’Ajuntament cada any aposten per fomentar aquests programes.

Aquests programes estan cofinançats per la Generalitat de Catalunya, el SOC, el Ministeri i, algunes línies, pel Fons Social Europeu. El cost per a l’Ajuntament és ínfim, ja que només s’encarrega de pagar la indemnització de final de contracte.

SEGUEIX-NOS

4,928SeguidorsSeguir
3,287SeguidorsSeguir
12,913FansSeguir
- Publicitat -

El + Vist

L’ADF i l’Ajuntament denuncien l’incivisme dels abocaments il·legals

L'últim detectat ha estat a l'antiga carretera de Vidreres i ja s'ha retirat. L'ADF creu que podria tractar-se d'un taller mecànic il·legal.

Mor a la guerra d’Armènia Armen Knyazyan, propietari dels restaurants Giorgio i Xaloc

Tenia 46 anys, era una persona molt estimada i familiars i amics el recorden com un "heroi".

Demanen 24 anys de presó per a l’acusat de matar un italià a Lloret

Els fets van passar en una discoteca de la vila la nit del 12 d'agost del 2017, a la discoteca St' Trop.