1.7 C
Lloret de Mar
L'antiga caserna de la Policia Local, aquest matí

Els projectes de l’antiga caserna i Can Buc, al ple

El ple es farà virtualment, a causa de la pandèmia. La sessió començarà a les 16.30 hores i es podrà seguir pel Facebook Live de la ràdio.

L'antiga caserna de la Policia Local, aquest matí

Darreres Notícies

Aquesta tarda hi ha ple municipal i, tal com es va fer durant el confinament, serà telemàtic. La situació actual de la pandèmia ha portat els dirigents polítics a decidir fer la sessió de manera virtual per evitar trobar-se tantes persones en una mateixa sala.

Hi ha fins a 21 punts a l’ordre del dia. Destaquen una modificació de crèdit per adaptar el pressupost a l’actual situació, marcada per la crisi del coronavirus, i també per destinar una partida a finalitzar les obres de la plaça Pere Torrent.

D’altra banda, també és previst que s’aprovin definitivament el projecte d’adequació de l’antiga caserna de la policia local i el projecte de rehabilitació de la masia de Can Buc.

A més, es posaran a debat fins a vuit mocions dels grups de l’oposició.

En aquesta ocasió, el ple es podrà seguir en directe a través del Facebook Live de Nova Ràdio Lloret, ja que la qualitat del so impedeix poder-lo retransmetre a través del canal convencional de l’FM ni a través de la pàgina web de l’emissora. Tot i així, un cop acabada la sessió, sí que es podran recuperar els diferents punts a través del nostre portal web.

spot_img

El + Vist