Dijous, 25 febrer 2021
9.4 C
Lloret de Mar
L'antiga caserna de la Policia Local, aquest matí

Els projectes de l’antiga caserna i Can Buc, al ple

El ple es farà virtualment, a causa de la pandèmia. La sessió començarà a les 16.30 hores i es podrà seguir pel Facebook Live de la ràdio.

L'antiga caserna de la Policia Local, aquest matí

Darreres Notícies

Emilce Prida, Laia Urpí i Adriana Daniela Dan, guanyadores del concurs de fotografia comunitària

La primera imatge mostra El Puntet, des de lluny, en blanc i negre; la segona, una posta de sol des de Can Xardó; i la tercera, el detall d'una flor lila.

L’Obreria organitzarà dos Balls de Plaça el 24 de juliol, perquè també puguin ballar les Obreres del 2020

Ho ha anunciat l'Obrer Major coincidint amb la celebració de l'Aplec dels Perdons aquest proper diumenge, que es farà només amb els actes litúrgics.

El CDA ha pogut atendre l’increment d’usuaris, que s’han triplicat per la pandèmia

De moment, el Centre de Distribució d'Aliments segueix funcionant al Pavelló Municipal d'Esports, però ja queda poc per traslladar-lo al centre del municipi.

Força Lloret demana que es convoqui una nova convocatòria per sol·licitar beques menjador

La formació critica la "mala gestió" que s'ha fet d'aquestes ajudes i reclama, també, que es paguin amb retroactivitat des de l'octubre. L'Ajuntament assegura que ho està estudiant.

Meraki Films roda el seu nou curtmetratge al Puntet durant tot un cap de setmana

Una vintena de persones especialistes en tots els àmbits han col·laborar en fer realitat el curt 'MOLLY. The Strange Life of A Contemporary Artist', de Greoor Macoli.

Aquesta tarda hi ha ple municipal i, tal com es va fer durant el confinament, serà telemàtic. La situació actual de la pandèmia ha portat els dirigents polítics a decidir fer la sessió de manera virtual per evitar trobar-se tantes persones en una mateixa sala.

Hi ha fins a 21 punts a l’ordre del dia. Destaquen una modificació de crèdit per adaptar el pressupost a l’actual situació, marcada per la crisi del coronavirus, i també per destinar una partida a finalitzar les obres de la plaça Pere Torrent.

D’altra banda, també és previst que s’aprovin definitivament el projecte d’adequació de l’antiga caserna de la policia local i el projecte de rehabilitació de la masia de Can Buc.

A més, es posaran a debat fins a vuit mocions dels grups de l’oposició.

En aquesta ocasió, el ple es podrà seguir en directe a través del Facebook Live de Nova Ràdio Lloret, ja que la qualitat del so impedeix poder-lo retransmetre a través del canal convencional de l’FM ni a través de la pàgina web de l’emissora. Tot i així, un cop acabada la sessió, sí que es podran recuperar els diferents punts a través del nostre portal web.

- Publicitat -

El + Vist

L’Escola de Gimnàstica Rítmica Lloret participarà en dos torneigs virtuals

Les noies d’individuals de base participaran al torneig del club Rítmica Vilablareix aquest dimecres; el conjunt infantil absolut participarà a un torneig de la Federació Basca de Rítmica de cara a divendres.

L’Iron, d’un any i mig, l’última incorporació de la Unitat Canina de la policia

Ara mateix la formen 4 gossos: tres femelles –la Maya, Mia i Luna- a les quals s’hi ha sumat l’Iron. La seva propietària el va recollir d’una protectora quan era ben petit.

La vacunació a persones amb gran dependència comença aquest dimarts al CAP del Rieral

Des de l’atenció primària es contactarà via telefònica amb aquests usuaris per saber si volen rebre la vacuna. Un cop donin la seva conformitat, se’ls programarà per a la vacunació als diferents centres.