7.3 C
Lloret de Mar

Els Reis d’Orient arribaran a Lloret amb helicòpter i tornaran a fer cavalcada

Arribaran aquest dijous, vigília del Dia de Reis, a les 17 hores, al Museu del Mar.

Aquest any es recupera la cavalcada dels Reis d'Orient
Aquest any es recupera la cavalcada dels Reis d'Orient

Darreres Notícies

Torna la cavalcada de Ses Majestats de Lloret aquest dijous a la tarda, vigília del Dia de Reis. Com a novetat, aquest cop arribaran amb helicòpter al Museu del Mar, on començaran un petit recorregut pel passeig Verdaguer per poder saludar la mainada que els estigui esperant.

servicios profesionales jimenez

La primera parada serà a l’Ajuntament, on els rebran les autoritats i rebran el pa i la sal, com a agraïment pel seu llarg viatge fins a Lloret. El regidor de Cultura i Festes, Cristian Fernández, celebra poder recuperar la cavalcada tradicional després de dos anys de pandèmia.

“Arribaran amb helicòpter al costat del Museu del Mar i faran un recorregut pel passeig marítim fins arribar a l’Ajuntament”

Cristian Fernández
Un patge saludant els infants
Un patge saludant els infants

Després de saludar a tothom des del balcó de la Casa de la Vila, Ses Majestats pujaran a les seves respectives carrosses per iniciar la cavalcada, que passarà pel passeig i la riera, fins arribar al Pavelló Municipal d’Esports, on rebran a tots els infants que vulguin entregar-los la carta o el xumet. Una altra de les novetats serà que la colla de batucada Kalatrons encapçalarà el seguici.

“Aniran fins al pavelló municipal d’esports, on hi haurà la rebuda per part de Ses Majestats perquè els nens i nenes puguin donar les seves cartes i el seu xumet”

Cristian Fernández
El trajecte que seguirà la cavalcada
El recorregut que seguirà la cavalcada

L’arribada de Ses Majestats es preveu per aquest dijous, a les cinc de la tarda, al Museu del Mar. Qui no vulgui esperar tants dies a entregar la carta, però, pot anar a veure el patge reial, que serà demà dimarts a la tarda a la plaça de l’Església, de cinc a set.

I una altra novetat d’aquest any és la Fira de Reis, que comptarà amb un pessebre vivent, jocs, atraccions i tallers per a la mainada. La fira es muntarà a la Plaça de la Vila i el passeig Verdaguer, de dimecres a diumenge.

spot_img

El + Vist