10.3 C
Lloret de Mar

Els representants lloretencs són avui a Londres per promocionar l’oferta familiar de la destinació

La presentaran davant d'una 40a d'agents de Jet2Holidays.

Panoràmica de Londres
Panoràmica de Londres

Darreres Notícies

Els representants turístics de Lloret de Mar són avui a Londres per promocionar la destinació davant d’una 40a d’agents de la companyia británica Jet2Holidays. L’acció, que organitza el Patronat de Turisme Costa Brava Girona, compta amb un ampli protagonisme lloretenc. Hi haurà representants de Lloret Turisme, i de les cadenes hoteleres Guitart i Rosamar.

servicios profesionales jimenez

La finalitat és poder presentar i parlar de tu a tu amb els agents que venen la destinació als seus clients del Regne Unit. Eli Keegan, gerent de Lloret Turisme, assenyala que l’acció permetrà promocionar l’oferta que “engloba el clàssic sol i platja amb oci, gastronomia, cultura… un compendi del que ofereix Lloret en general a les famílies, el principal perfil d’aquests operadors”.

L’acció amb els 40 operadors de Jet2Holidays és d’un sol dia: aquest dimecres, a Londres. De tota la Costa Brava, Lloret és on aquesta companyia británica hi porta més clients.

Recordem que la seva aposta pel territori és clara. Des d’aquest 2018, l’aerolínia vinculada a l’operador ofereix més de 177.000 places en nou rutes diferents, que uneixen el Regne Unit amb l’aeroport de Girona. Aquestes xifres fan créixer l’aerolínia per segon any consecutiu i d’aquesta manera la consoliden com la segona de l’Aeroport Girona-Costa Brava, darrere de la irlandesa Ryanair.

La companyia ha unit al llarg d’aquest 2018 Girona amb les ciutats de Leeds, Manchester, Londres, Edimburg, Glasgow, Belfast, Newcastle, East Midlans i Birmingham.

Les bones dades i l’afluència de passatgers de l’any passat ha portat l’operador turístic vinculat a la companyia, Jet2Holidays, a incrementar el nombre d’hotels amb els que treballen, especialment a l’estiu. En concret, aquest 2018 són 67 establiments de la costa gironina els qui treballen amb Jet 2 Holidays. Tot plegat, diu la companyia, per poder “satisfer la creixent demanda” de turisme familiar.

Volem donar una altra xifra. El britànic és un dels principals mercats turístics per a Lloret de Mar. L’any passat van venir 87.676 visitants anglesos de vacances a la destinació, que van representar el 7,8%.

spot_img

El + Vist