14.8 C
Lloret de Mar

Els restauradors de Lloret estan satisfets amb l’obertura fins a mitjanit

El sector de la restauració valora positivament les noves mesures, que també permeten ampliar l'aforament a l'interior dels locals i tornar a consumir a la barra, entre altres coses.

Clientes en una terrassa (PdePÀ)
Clientes en una terrassa (PdePÀ)

Darreres Notícies

Bones sensacions en el sector de la restauració després del primer cap de setmana en què han pogut tornar a obrir fins a mitjanit i, a més, els grups han pogut arribar a les sis persones.

Recordem que el Procicat havia anunciat que les mesures es començarien a aplicar avui dilluns, però una resolució del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ho va avançar i durant el cap de setmana ja han estat en vigor.

La sentència permet l’obertura fins a mitjanit i també l’ampliació de l’aforament a l’interior dels locals, que passa del 30 al 50%. A més a més, les taules poden ser de fins a sis comensals, o més si són del mateix grup de convivència; i es pot tornar a consumir a la barra, però amb una distància de metre i mig entre persones. 

El president de l’associació de bars, restaurants i cafeteries, Nino Gómez, celebra que s’avanci pel bon camí.

“Ha anat molt bé tornar a tenir una mica més d’aforament als interiors i poder tancar a mitjanit”

Nino Gómez

Pel que fa als hàbits de consum de la clientela, la situació que vivim ha canviat alguna cosa, sobretot l’increment de la demanda de productes saludables. A més, també es prioritza seure a les terrasses.

“Continua havent-hi la cuina tradicional, però es va notant un canvi cap a la línia més saludable i productes de proximitat”

Nino Gómez

A més, els bars i cafeteries, a partir d’avui, ja han pogut tornar a obrir a les sis del matí, una hora abans que fins ara.

spot_img

El + Vist