19.3 C
Lloret de Mar
Clientes en una terrassa (PdePÀ)

Els restauradors de Lloret estan satisfets amb l’obertura fins a mitjanit

El sector de la restauració valora positivament les noves mesures, que també permeten ampliar l'aforament a l'interior dels locals i tornar a consumir a la barra, entre altres coses.

Clientes en una terrassa (PdePÀ)

Darreres Notícies

Bones sensacions en el sector de la restauració després del primer cap de setmana en què han pogut tornar a obrir fins a mitjanit i, a més, els grups han pogut arribar a les sis persones.

Recordem que el Procicat havia anunciat que les mesures es començarien a aplicar avui dilluns, però una resolució del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ho va avançar i durant el cap de setmana ja han estat en vigor.

La sentència permet l’obertura fins a mitjanit i també l’ampliació de l’aforament a l’interior dels locals, que passa del 30 al 50%. A més a més, les taules poden ser de fins a sis comensals, o més si són del mateix grup de convivència; i es pot tornar a consumir a la barra, però amb una distància de metre i mig entre persones. 

El president de l’associació de bars, restaurants i cafeteries, Nino Gómez, celebra que s’avanci pel bon camí.

“Ha anat molt bé tornar a tenir una mica més d’aforament als interiors i poder tancar a mitjanit”

Nino Gómez

Pel que fa als hàbits de consum de la clientela, la situació que vivim ha canviat alguna cosa, sobretot l’increment de la demanda de productes saludables. A més, també es prioritza seure a les terrasses.

“Continua havent-hi la cuina tradicional, però es va notant un canvi cap a la línia més saludable i productes de proximitat”

Nino Gómez

A més, els bars i cafeteries, a partir d’avui, ja han pogut tornar a obrir a les sis del matí, una hora abans que fins ara.

spot_img

El + Vist