8.7 C
Lloret de Mar
Concurs de rap Covid-19

Els serveis de joves de Benestar i Família es coordinen per donar resposta a les necessitats dels usuaris

Els projectes Tarda Jove (educadors de carrer), Salut Jove (psicòloga) i el PLAC (mediador) s'estan coordinant per poder donar resposta a les necessitats dels seus usuaris, tot i l'excepcionalitat del moment.

Concurs de rap Covid-19

Darreres Notícies

Els serveis d’atenció d’adolescents i joves de la secció de Benestar i Família de l’Ajuntament han iniciat una sèrie de propostes per aquests dies de confinament. Els projectes Tarda Jove (educadors de carrer), Salut Jove (psicòloga) i el PLAC (mediador) s’estan coordinant per poder donar resposta a les necessitats dels seus usuaris, tot i l’excepcionalitat del moment.

El tècnic de la Tarda Jove, Carles Bueno, ha explicat que l’atenció s’ofereix a través del perfil d’Instagram Tarda Jove a peu de carrer.

Els tres serveis ofereixen suport psicològic i emocional a aquells que ho puguin necessitar, així com propostes de com omplir el temps a casa amb recursos de la xarxa i algunes activitats pròpies, amb l’objectiu de promoure actituds proactives vers la situació actual.

I en aquesta mateixa línia, s’ha posat en marxa un servidor DISCOR, que serveix de plataforma virtual i punt de trobada per a aquells que hi vulguin participar. En aquesta plataforma els joves es poden agrupar per afinitats i interessos i compten amb l’acompanyament dels educadors referents.

Una de les activitats que han impulsat és un concurs de cançons de rap, però la resposta ha estat diversa, perquè, tal com exposa Carles Bueno, la situació per a molts dels joves amb què treballen aquests serveis és molt complicada i a molts els costa especialment quedar-se a casa.

Els serveis s’adrecen especialment als usuaris habituals tant de la Tarda Jove com de Salut Jove del PLAC, però estan oberts a tot el col·lectiu d’adolescents i joves.

spot_img

El + Vist