Dijous, 4 març 2021
10.6 C
Lloret de Mar
Joel Da Silva, aquest matí

Els socorristes de tot el litoral català reivindiquen la dignificació del sector

El col·lectiu es va concentrar divendres passat a la plaça Sant Jaume de Barcelona i la Generalitat els ha citat per aquesta setmana. 

Joel Da Silva, aquest matí

Darreres Notícies

L’Ajuntament presenta les propostes de millora de la primera línia de Lloret de Mar

El període de votació comença el proper 8 de març.

El CAP de Lloret inicia la vacunació a domicili per a persones amb problemes de mobilitat

La majoria d'usuaris són persones de més de 80 anys, amb un grau elevat de dependència. En el primer dia, han vacunat 18 persones en domicilis.

60 visites als elements del MOLL en l’inici de la campanya de turisme comarcal

L'indret més visitat de Lloret de Mar són els Jardins de Santa Clotilde, amb 44 visites.

Els boscos de Lloret, un dels escenaris del nou anunci d’Estrella Damm

Els boscos de la Punta Garbí i el camí de ronda de Sa Boadella són alguns dels indrets de l'esport publicitari de la popular marca de cerveses.

La Sansi organitza per primera vegada a Lloret un control federat d’atletisme

La cita servirà perquè els atletes federats puguin comprovar en quin estat es troben i millorar les seves marques.

Els socorristes del litoral català reivindiquen la dignificació del sector. A través de la plataforma SOS Socorristes, reclamen una millora del conveni i que s’actualitzi la regulació de les platges que data de 1972.

Des de Lloret, el portaveu és el coordinador de Proactiva a la vila, Joel Da Silva, que reconeix que la situació a Lloret és millor que en molts altres municipis on critiquen, sobretot, el poc personal que hi ha en algunes zones per a grans extensions de platja.

Pel que fa al conveni laboral, fins ara cada empresa tenia el seu, i des d’aquest any el col·lectiu està sota el conveni d’instal·lacions esportives estatals, que no fa referència a la platja. El sector, per tant, reclama un conveni propi.

De moment, van per bon camí. Per fer sentir la seva veu i donar a conèixer la seva situació, socorristes de tot el litoral català es van concentrar divendres passat a la plaça Sant Jaume de Barcelona. I la Generalitat els ha citat per aquesta setmana. Joel Da Silva ha explicat que ara caldrà esperar com va la negociació amb el Govern català i ha afegit que des de Proactiva donen suport a la reivindicació.

El coordinador a Lloret ha afegit que el servei de socorrisme a la destinació s’allarga cinc mesos: des de mitjan maig fins a mitjan octubre, de manera que, al costat de Barcelona, Lloret és el municipi del litoral català on el servei de socorrisme està operatiu durant més temps. El motiu és l’elevat nombre de banyistes que hi ha a la destinació, així com la voluntat de servei per part de l’Ajuntament.

- Publicitat -

El + Vist

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera telemàtica

Els jardins de Santa Clotilde, escenari “espectacular” del programa ‘A2veus’ de TV3

Han acollit un concert en streaming de les Roba Estesa, que han triat un cantant no professional per cantar amb elles.