10.2 C
Lloret de Mar

Els taxistes i l’Ajuntament condemnen fermament l’agressió a un taxista aquest cap de setmana

Un taxista de Lloret va ser agredit per un veí del municipi aquest cap de setmana mentre estava de servei a Fenals, a prop de la zona d’oci Sanddance. El col·lectiu de taxistes condemna els fets i demana més protecció per al sector. Els fets van passar la matinada de dissabte a diumenge, quan el […]

La parada de taxis de l'avinguda Just Marlès
La parada de taxis de l'avinguda Just Marlès

Darreres Notícies

Un taxista de Lloret va ser agredit per un veí del municipi aquest cap de setmana mentre estava de servei a Fenals, a prop de la zona d’oci Sanddance. El col·lectiu de taxistes condemna els fets i demana més protecció per al sector.

Els fets van passar la matinada de dissabte a diumenge, quan el taxista, Víctor Hernández, va desplaçar-se fins a aquella zona per recollir uns joves. Va ser aleshores quan un veí de la vila, d’uns vint anys, va agredir-lo.

El president de l’associació de Taxis i Ràdio Teletaxi de Lloret, Joan Tarradas, condemna els fets, que van acabar amb l’ingrés de la víctima a l’hospital Josep Trueta de Girona.

“Vull manifestar la nostra indignació i condemna pels fets, en què un veí de la vila va agredir de manera violenta i greu el nostre company Víctor Hernández”

Joan Tarradas

En un comunicat que ha fet públic el col·lectiu, asseguren que l’agressor estava sota els efectes de l’alcohol quan va agredir sense motiu ni prèvia discussió al seu company de gremi.

Arran d’aquests fets, la plataforma de taxistes reclama contundència de les forces de seguretat.

“Demanem a la Policia Local i els Mossos la seva implicació i actuació amb contundència contra els incívics que atempten contra la nostra seguretat”

Joan Tarradas

A més, demanen protecció per al sector i recorden una petició històrica:

“Reivindiquem una vella demanda: la presència policial a la marquesina de la parada de taxis de Just Marlès, en el tancament dels locals d’oci nocturn”

Joan Tarradas

La Policia Local va detenir l’agressor i ara són els Mossos d’Esquadra els encarregats de la investigació.

Des de l’Ajuntament, el regidor dels Taxistes, Cristian Fernández, també ha condemnat l’agressió.

“Transmetre per part de l’Ajuntament l’escalf cap al nostre taxista que ha patit aquesta agressió tan greu i fer-li costat”

Cristian Fernández

El regidor, que està en contacte amb el col·lectiu, s’ha compromès a tornar-s’hi a reunir i tenir en compte totes les seves demandes.

spot_img

El + Vist