22.4 C
Lloret de Mar
Un dels instants de l'obra de teatre.

Els últims dies de la reina Isabel I, segons La Calòrica

“Feísima enfermedad y muy triste muerte de Isabel I” és la comèdia que arriba aquest dissabte (20h) al Teatre de Lloret.

Un dels instants de l'obra de teatre.

Darreres Notícies

Feísima enfermedad y muy triste muerte de Isabel I”. Aquesta és la funció que es podrà veure aquest dissabte al Teatre de Lloret. És un espectacle que arriba de la mà de la companyia La Calòrica, de la qual hem pogut veure “FairFly” (dos Premis Max, Premi Butaca i Premi de la Crítica) i “Els ocells”.

L’obra de teatre explica els últims dies de la reina Isabel I, després d’una vida de triomfs que l’han convertit en la sobirana més temuda i poderosa de la cristiandat. En aquests moments de la funció, no sap qui la succeirà al tron i qui donarà continuïtat al seu gran projecte, després què molts dels seus fills hagin mort. D’aquesta manera, totes les opcions apuntaran a la pertorbada princesa Joana.

Es tracta d’un espectacle grotesc sobre l’home i les passions que porta a dins, una tragicomèdia sobre el poder, la vergonya, la ridícula brevetat de la vida i l’evidència insuportable de la mort. A més, també repassa “els mites sobre els quals està construïda la idea d’Espanya”, segons el dramaturg Joan Yago.

Es tracta de la primera obra de teatre que va produir la companyia La Calòrica. Va ser al 2010. L’any passat, van decidir tornar a estrenar-la, amb l’equip original de la funció, revisant i ampliant el text.

L’obra es podrà veure aquest dissabte, 16 d’octubre, a les vuit del vespre, al Teatre de Lloret. El preu de les entrades és de 18 euros. Recordem que l’aforament s’ha recuperat al 100%.

spot_img

El + Vist