21.6 C
Lloret de Mar

Els usuaris del transport urbà de Lloret puntuen el servei amb un 8,6 sobre 10

Els punts més ben valorats han estat l'accés i la temperatura, el conductor, l'estat de l'autobús, la informació i el respecte pel medi ambient.

El transport urbà de Lloret
El transport urbà de Lloret

Darreres Notícies

Els usuaris del transport urbà de Lloret qualifiquen el servei amb un 8,6 sobre 10. Aquest és el resultat de l’auditoria de qualitat, que es va fer entre el 14 de maig i el 21 de juny d’aquest 2019.

El regidor del servei, Cristian Fernández, valora de manera molt positiva aquesta puntuació, que fins i tot és lleugerament superior a la de l’última enquesta que s’havia fet. Tot i així, reconeix que sempre s’ha de prendre nota per tenir en compte els aspectes que cal millorar.

Els usuaris entrevistats, un total de 299, han valorat de l’1 al 10 diferents aspectes del servei com la puntualitat, el recorregut de les línies, la freqüència de pas, els horaris, la comoditat, la neteja o la seguretat, així com el tracte del personal o la informació.

Els punts més ben valorats han estat l’accés i la temperatura, el conductor, l’estat de l’autobús, la informació i el respecte pel medi ambient. Pel que fa a la freqüència i horaris i a la informació web, han passat de ser punts forts a ser prioritats de primer ordre. En segon ordre, destaquen el preu, la informació al telèfon, la massificació i les marquesines.

De cara al 2020, un dels objectius, segons el regidor, serà allargar algunes de les línies que compten amb mancances.

Respecte al perfil, l’usuari es caracteritza per ser majoritàriament de més de 60 anys, que utilitza la línia entre tres i quatre vegades per setmana, i ho fan per necessitat. També hi ha un ús pronunciat del carnet social. Actualment, el bitllet senzill té un cost d’1’35 euros, però s’ofereixen diferents abonaments. Els més utilitzats són el dels jubilats i el dels estudiants.

Recordem que el servei de transport urbà a Lloret de Mar va a càrrec de l’empresa Sagalés.

spot_img

El + Vist