23.1 C
Lloret de Mar
Intercanvi de llibres.

Els veïns de Fenals i Santa Clotilde celebren la Diada de Sant Jordi

Amb la presència d'escriptors, intercanvi de llibres i la col·laboració dels alumnes de l'Institut-Escola.

Intercanvi de llibres.

Darreres Notícies

Els veïns de Fenals i Santa Clotilde han preparat aquest diumenge una festa per celebrar la Diada de Sant Jordi. Comptarà amb la presència d’escriptors, la col·laboració de l’Institut-Escola i activitats per a tots els públics.

Les propostes començaran de bon matí, a les 8, amb la venda de roses i paradetes. Maria Mercè Herrera, presidenta de l’associació veïnal, destaca que faran un intercanvi de llibres. “Ja ho vam fer l’any passat i funciona molt bé, no té cap cost, porten un llibre i te n’emportes un altre”, exposa.

A les 10 del matí, hi haurà un taller de maquillatge i sessió de contes. A més, durant la jornada, s’han convidat els escriptors lloretencs Victoria Cuesta, Frans Gallardo, Ramón Vilaró, Laura García-Martín, Júdit Sánchez, Jordi Ontiveros i Lucia Gallardo.

La celebració de la Diada de Sant Jordi, amb els veïns de Fenals i Santa Clotilde, serà aquest diumenge, 23 d’abril, a la Plaça Esteve Fàbregas, al barri de Fenals. Els diners de la venda de roses es destinaran al viatge de fi de curs de l’Institut-Escola.

spot_img

El + Vist