7.6 C
Lloret de Mar

Els veïns de Lloret podran implantar el xip i censar les mascotes gratuïtament durant l’octubre

La campanya 'Fem-ho bé! Identifica'm', impulsada per l'Ajuntament, comença aquest dissabte amb la col·laboració de diferents centres veterinaris del municipi.

La campanya és per a gats, gossos i fures
La campanya és per a gats, gossos i fures

Darreres Notícies

Estem a punt de començar el mes d’octubre i, per tant, a punt de començar una nova edició de la campanya d’identificació i cens de mascotes que impulsa cada any l’Ajuntament de Lloret, amb la col·laboració de diferents centres veterinaris. Són la Clínica Ignasi Mir, la Clínica Rosa Maria Macià Termes, el Centre El Vellmarí i Canvet.

La campanya comença aquest dissabte i s’allarga fins al 31 d’octubre. El lema és, com cada any, Fem-ho bé! Identifica’m i permet, de manera totalment gratuïta, implantar el xip i donar d’alta al cens a gossos, gats i fures. La regidora de Medi Ambient, Marina Nicolàs, assenyala que és molt important censar els animals que tenim a casa.

“Voldríem recordar als propietaris que és una manera molt eficient de poder localitzar els propietaris en cas de pèrdua o accident”

Marina Nicolàs

El funcionament de la campanya és molt senzill: els propietaris han de portar les seves mascotes, tant gossos, com gats o fures, a qualsevol dels centres veterinaris adherits i demanar que s’implanti el xip a l’animal.

Les fures també han de tenir xip i estar censades (Betevé)
Les fures també han de tenir xip i estar censades (Betevé)

La campanya comença aquest dissabte i s’allarga durant tot el mes d’octubre.

spot_img

El + Vist