14.5 C
Lloret de Mar
Cartell dels Pressupostos Participats

Els veïns escullen les càmeres de vídeo-vigilància a les urbanitzacions als Pressupostos Participats

Hi havia una base censal per aquesta iniciativa de gairebé 32.300 persones i n’han votat 1.948. Això vol dir que s’ha passat del 3,27% de l’edició anterior a poc més d’un 6%.

Cartell dels Pressupostos Participats

Darreres Notícies

La proposta guanyadora dels Pressupostos Participats d’aquest 2018 ha estat la instal•lació de càmeres de vídeo-vigilància a diverses urbanitzacions. Unes càmeres que estaran connectades amb el servidor de la Policia Local.

El projecte ha rebut 523 vots. Ben a prop, en segon lloc, hi ha la construcció o compra d’una nau per a ús d’hotel d’entitats, amb 422 vots. En tercer lloc, la millora de la mobilitat i l’accessibilitat al Nucli Antic, amb 286 vots.

En aquesta tercera edició dels Pressupostos Participats, s’ha vist incrementada la participació del veïns de la vila. Hi havia una base censal per aquesta iniciativa de gairebé 32.300 persones i n’han votat 1.948. Això vol dir que s’ha passat del 3,27% de l’edició anterior a poc més d’un 6%. N’ha fet una bona valoració l’alcalde de Lloret, Jaume Dulsat.

També en fa una valoració positiva el regidor de Participació Ciutadana, Josep Lluís Llirinós, que creu que s’està treballant en la bona línia, tot i que reconeix que la voluntat és seguir creixent.

Aquest any, les propostes havien de tenir un impacte per al conjunt del municipi, amb un cost de fins a 500.000 euros.

spot_img

El + Vist