24.7 C
Lloret de Mar
El Castell de Lloret.

Els veïns tindran un 25% de descompte per visitar el Castell de Lloret

A més, hi ha diferents empreses que han començat a comercialitzar paquets que inclouen l’entrada a l'equipament, que obre les portes aquest divendres.

El Castell de Lloret.

Darreres Notícies

Expectació amb l’obertura del Castell de Lloret, aquest divendres al públic, en què oferirà, a més d’unes vistes privilegiades a la badia, una experiència immersiva sobre la crisi climàtica.

Quan falten només quatre dies per obrir les portes, el Castell anuncia que els veïns de Lloret tindran un descompte del 25% en el preu de l’entrada, que parteix dels 19 euros. La directora de l’equipament, Paula Soler, argumenta que “d’aquesta manera volem atraure turisme cultural”.

A més d’oferir descomptes als residents, hi ha diferents empreses que han començat a comercialitzar paquets d’estada a Lloret que inclouen l’entrada al Castell de Lloret. Avui mateix, hi ha diferents camions i gent amunt i avall, ultimant els preparatius.

El castell tindrà tres sales expositives. En les dues primeres es faran servir ulleres de realitat virtual i hi haurà una plataforma mòbil que emetrà efectes sensorials. Es tracta d’un sistema únic a Europa a partir del qual es busca que els visitants puguin sentir els efectes de la crisi climàtica. En l’última sala es podran trobar jocs interactius per descobrir accions que permeten reduir l’emergència ambiental.

Aprofitant que Lloret de Mar és la Capital de la Cultura Catalana, el castell ha decidit obrir les portes aquest 28 d’abril. La reforma fa costat 8 milions d’euros i busca convertir-se en un referent a la destinació, per a veïns i turistes. La previsió és atraure 100.000 visitants anuals i, a més, el projecte ha creat una 40a de llocs de treball.

Les entrades estan a la venda a la pàgina web del Castell de Lloret o a taquilla.

spot_img

El + Vist